Vízparti ingatlanok eladó üzleti ingatlan

Település:

Vízparti ingatlanok

Kategória:
Ár:

Vízparti ingatlanok, eladó vízparti ingatlan, vízparti ház,- lakás, Vízparti nyaraló,- hétvégi ház, vízparti üdülő,- apartman, vízparti telek a Balaton északi a Balaton déli, a Balaton keleti partján, a vízparton, a vízpart közelében

Közvetlen vízparti ingatlan a Balatonnál, eladó ingatlan a vízparton

 
Közvetlen_vízparti ingatlan 
 
A Balaton déli partján csaknem teljesen ki van építve a vízpart, míg a Balaton északi partján csak részben, sok helyen ősnádas, majd az északi vasút és a főút következik. Nem juthat mindenkinek saját vízpart. Pedig a saját vízpart, előkelő hely. A közvetlen vízparti ingatlan magába egyesíti a közvetlen vízkapcsolatot és a Balaton látványát.
 
Van egy ökölszabály a balatoni ingatlanoknál. Minél közelebb megyünk a vízhez, annál drágábbak. Legdrágább a közvetlen vízparti ingatlan. Itt a telek, közvetlenül csatlakozik a Balaton vízéhez, azaz közvetlen vízparti. A közvetlen vízpart, vagy magánpart, kiváltság.
 
Eladó közvetlen_vízparti ingatlan
 
Az ingatlan tulajdonosa bármikor élvezheti a közvetlen vízpart nyújtotta lehetőségeket. A tulajdonos, a vízparti telkén tud parkolni autójával, saját vízparti nyaralójában, házában tud tartózkodni. A vízi sportokhoz tarthat vízi járművet, sporteszközt. Saját vízpartról, vízi állást és bejáróstéget építhet, horgászhat, napozhat.
 
Vízparti ingatlan 
 
A közvetlen vízparti ingatlannak a fenti előnyökön túl, jelentős presztízsértéke is van. A felsőbb körök státusszimbóluma a közvetlen vízparti ingatlan a Balatonnál. A közvetlen vízparti ingatlannal rendelkezők, egy viszonylag kicsi közösség, de azért részben ismerik egymást. Ha valamelyikük eladná a vízparti ingatlanát, erről a többi vízparti ingatlan tulajdonosa értesül. Amikor eladásra kerül a vízparti ingatlan, mindenki tudomást szerez róla. Xy eladta a közvetlen vízparti ingatlanát ennyiért és ennyiért. És viszonyítanak, akkor az enyém ennyit ér. Így alakulnak a közvetlen vízparti ingatlanok árai a Balatonnál. A közvetlen vízparti ingatlanok egyre drágábbak, mégis folyamatos a kereslet irántuk.
 
Közvetlen_vízparti eladó ingatlan
 
A Balaton part, a közvetlen vízpart birtoklása körül mindig nagy a feszültség. Vannak, akik azt szeretnék, hogy a vízpart mindenki számára hozzáférhető legyen, azok pedig, akik rendelkeznek közvetlen vízparti ingatlannal a jelenlegi állapotot szeretnék megtartani. Vannak, akik újra kisajátítanák a vízpartot saját maguknak.
 
Eladó vízparti ingatlan
 
Gyakran hallok a települések vezetőitől olyat, hogy kevés a szabadon megközelíthető vízpart. A vízpartszerzésnek van egy finom módszere. Valahányszor eladásra kínálnak egy közvetlen vízparti ingatlant, azt elővételre fel lehetne kínálni az önkormányzatnak, aki eldönti akar-e strandot csinálni belőle vagy sem? Ha a képviselő-testület megszavazza, akkor saját pénzből vagy az államtól kérve megvehetné, a közvetlen vízparti ingatlant, és strandot csinálhat belőle.