Zamárdi összes eladó ingatlan

Település:

Zamárdi

Kategória:
Ár:
Eladó Zamárdi ingatlanok, eladó ingatlan Zamárdiban, eladó ház, Zamárdi közelében, eladó lakás, eladó nyaraló, eladó üdülő Zamárdi-felsőn, eladó telek, Zamárdiban, Zamárdi környékén.
(A kiválasztott ajánlat megtekintéséhez, kattintson a képre!)

Nem találja amit keres?
Exkluzív ingatlan-ajánlataim (további közvetlen vízparti, víz-közeli ingatlanok) megtekintése személyes találkozás alkalmával lehetséges, egyeztetett helyen és időpontban. Az egyeztetéshez, legyen szíves, hívja fel Lőkös Gáborné Erikát, a 06-30-218-0000 telefonszámon!

Zamárdi, Zamárdi-felső


Zamárdi eladó házak, lakások, nyaralók, üdülők, telkek, ingatlanok
 
Zamárdi a Balaton déli partjának könnyen megközelíthető üdülőhelye. Zamárdi 4515 hektáron fekszik. Zamárdi megközelíthető a 7-es főközlekedési úton, az M7-es autópályán, valamint vasúton. Zamárdinak két vasúti megálló helye van, Zamárdi és Zamárdi-felső. Zamárdi és Zamárdi-felső ma közigazgatásilag egységes Zamárdi települést alkot.
 
Zamárdi lakosainak száma: 2422 fő. Zamárdi, Balatonnal határos kb. 10 km-es partszakaszán több ingyenesen használható, kisebb-nagyobb strand található, legjelentősebb, a 3 km hosszú „Zamárdi nagy-strand". Itt található a csónakok, vitorlások fogadására alkalmas kikötő is. A strandolás és a parkolás Zamárdi város egész területén ingyenes.

 

Zamárdiban, ingatlan, ház, lakás, nyaraló, üdülő eladó
 
Zamárdi városban, a balatoni strandolás kellemes. Zamárdi a Balaton napsütéses területei közé tartozik. Zamárdi strandjai a sekély lassan mélyülő vize miatt gyerekek és az úszni nem tudók számára előnyös. A „Zamárdi nagy-strand” ad helyet egyes rendezvényeknek, így a Balaton Sound Fesztiválnak is.
 
A Zamárdi városban tervezett fejlesztések (szálloda, Balaton Park, kikötő) még több lehetőséget nyújtanak majd az idelátogatók számára. Zamárdi 1927-ben nagyközség, 2008. július 1-től városi címet kapott. Zamárdi régi település, legkorábban 1082-ben említik. Zamárdi területén a csiszolt kőkorszaktól kezdve a réz-, a bronz-, a vaskor népeinek, majd a keltáknak, a rómaiaknak nyomait is fellelték.

 

Eladó ingatlanok, házak, lakások, nyaralók, üdülők, telkek Zamárdiban eladók
 
Zamárdiban a fürdőélet az 1910-es években kezdődött el. A lakosság fő megélhetési forrása a föld és szőlőművelés, az állattenyésztés és a halászat. Az 1960-as évektől kezdődött Zamárdi idegenforgalmi korszaka. A parcellázás és az átgondolt fásítás után megjelentek az első nyaralóépületek. Zamárdiban jó a közbiztonság, este és éjszaka is nyugodtan lehet sétálni. A sétálók a padokra ülve gyönyörködhetnek a balatoni naplementében, az "aranyhíd", a csodálatos tihanyi félsziget látványában.
 
Az egészségügyi és orvosi ellátás is jó. Zamárdi saját sürgősségi ellátással, ügyelettel áll a nyaralók rendelkezésére. A város köztisztasága megoldott és jó. A vízparton 10 méterenként hulladékgyűjtők vannak elhelyezve. Zamárdi városról, szolgáltatásokról, látnivalókról és a programokról bővebben, a www.zamardi.hu Internetes portálon tájékozódhat. Az alábbiakban tekintsen meg két rövidfilmet Zamárdiról!
 
  
Tudomásunk szerint Cégünk honlapján közzétett, vízparti, panorámás balatoni ingatlanok hiteles és naprakész információkat tartalmaznak. Nálunk, nincsenek eladott, aktualitását vesztett ajánlatok. Ha valamelyik ingatlan elkelt, azonnal töröljük. Ettől függetlenül minden konkrét érdeklődés esetén a tulajdonossal, az ingatlan aznapi aktuális piaci pozícióját, eladási szándékot, irányárat pontosítjuk. A személyes találkozás érdekében fogadjuk Önt a hét minden napján, szombaton, vasárnap és ünnepnapokon is, egyeztetett helyen és időpontban, amikor Ön ráér. Időpont-egyeztetéshez szíveskedjék felhívni Lőkös Gáborné Erikát, a 06-30-218-0000 telefonszámon, vagy hagyja meg nevét, telefonszámát, visszahívjuk!