Referencia ingatlan

Kód: ingatlan-referencia-Balaton-306 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Esztétikus ház

Figyelem!

Az alábbi családi ház eladása már nem aktuális, csupán referencia munkaként értékelendő!

(A földszintes, fiatal családi lakóház külön erénye, a környezetébe illő barátságos formája.)
 

Elado-csaladi-haz-Balaton 

A Balaton keleti partján, Budapesthez közel kb. 200 négyszögöles önálló, teljesen bekerített telken, fiatal, újszerű családi lakóház eladó. Az ingatlan átmenő forgalomtól mentes utcában helyezkedik el, az M7-es autópálya lehajtótól kb. 2500 méter, a kisebb élelmiszerboltok, orvos-, gyógyszertár, buszmegálló, vasútállomás kb. 400 méter, a strand kb. 1000 méter távolságra található.

Az új lakóház kiválóan alkalmas nagyobb létszámú család állandó otthonául, vagy nyaralás céljára, és tartós, megbízható rendeltetésszerű használatot biztosít. A képen egy épületrészlet látható.

Elado-csaladi-haz-Balaton

Az ingatlanok értékesítése során a legtöbb problémát a házak ízléstelen, néha taszító formai megjelenése okozza. Ennél az ingatlannál ez szerencsére nem igaz. A ház földszintes, bele van simulva a környezetébe, barátságos formája, színei harmonikusan illeszkednek a környezetébe. Egyszerűen jó ránézni!

A 22 méter széles telek szépen parkosított, a növényeket automata öntözőrendszer locsolja. A kertben fedett kerti pavilon, kerti sütő és fából készült gyermek játszószerek találhatók.

A házat jó ízlésű építész tervezte és nagy szaktudással, referencia munkákkal bíró építőmesteri szakcsoport építette meg. Szerkezetek: betonalapozás, téglafalazat, vasbeton áthidalók, hőszigetelt üvegezésű zsalus fa ablakok és külső ajtók, beltéri fenyő ajtók, kő ablakpárkányok, vasbeton koszorú, vasbeton födém, fa tetőszerkezeten Bramac betoncserép. A képen a terasz egy része látszik.

Elado-csaladi-haz-Balaton  Elado-csaladi-haz-Balaton

A kb. 105 m2 nettó alapterületű lakóház helyiségei: szélfogó, WC-kézmosó, amerikai konyha-, étkező,- nappali szoba, kamra, közlekedő, négy hálószoba, fürdőszoba, tároló és garázs. A nappali szobához csatlakozik a kényelmes terasz. Az épülettől különállóan van egy fatároló helyiség.

A helyiségek oldalfalai tapétásak, légáteresztő festékkel festve. A helyiségek festéshez a legvilágosabb meleg színt, egy kellemes sárgát használtak tulajdonosok. A szobák laminált parketta burkolatúak, a többi helyiség járólapos. A képek az amerikai konyhás,- étkezős,- nappali szobát ábrázolják.

Elado-csaladi-haz-Balaton  Elado-csaladi-haz-Balaton 

A beépített tűzhely kerámia lapos villanytűzhely és villanyról működik a sütő része is. A főzés közben keletkező pára eltávolítására szagelszívó került felszerelésre. A képeken a konyha és az étkezőrész látható.

Elado-csaladi-haz-Balaton

A családi lakóház főbejárata az észak-nyugati terasz felől közelíthető meg. A főbejáraton belépve a szélfogóba érkezünk. A szélfogóból lehet megközelíteni a családi lakóház további helyiségeit és egy külön WC kézmosót, mely nagyon praktikus, ha valaki a kertből illemhelyre megy, nem kell az egész lakást végigmászkálnia.

A családi lakóház nappali tartózkodásra használt, és az éjszakai alvás helyiségcsoportjai élesen elkülönülnek egymástól, a társalogni és aludni vágyók a rejtett közlekedésnek köszönhetően elvileg nem találkozhatnak egymással. A képen a hálószoba látszik.

Elado-csaladi-haz-Balaton  Elado-csaladi-haz-Balaton

Az épület radiátoros központi fűtésű. Radiátorok Xhénia típusú alumínium radiátorok. A fűtéshez kettő kazán is rendelkezésre áll, az egyik villanyról működtethető, a másik vegyestüzelésű. A villanyüzemelésű kazán a riasztó központon keresztül telefonhívásra beindítható. A központi fűtés csővezetékei a szem elől rejtve vannak, a falba vannak elhelyezve. A képek a további hálószobákat ábrázolják.

Elado-csaladi-haz-Balaton 

A közművek közül be van vezetve a vezetékes ivóvíz, villany (220 Volt és 380 Volt). Gázvezeték van az utcában, igény esetén bevezethető. Be van kötve a vezetékes telefon és a riasztó rendszer. A képen a fürdőszoba (zuhanyozó, mosdó, WC) látható.

Elado-csaladi-haz-Balaton  Elado-csaladi-haz-Balaton

A képek a közlekedőt ábrázolják két irányból nézve.

További képek a családi házról:

Elado-csaladi-haz-Balaton

Elado-csaladi-haz-Balaton

Elado-csaladi-haz-Balaton

Elado-csaladi-haz-Balaton