Referencia ingatlan

Kód: ingatlan-referencia-Balaton-101 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Mindent tud, amit egy balatoni nyaralónak tudnia kell

Figyelem!

Az alábbi nyaraló eladása már nem aktuális, csupán referencia munkaként értékelendő!

(Az eladó nyaraló a vízforgatós úszómedencével, tűzrakóhellyel, kerti pihenővel, ideális nyaralás céljára.)

 

ref_10110_referencia_ingatlan_elado_balaton 

A Balaton északi partján, kulturált csendes üdülőövezetben, 336 m2 térmértékű önálló, teljesen bekerített telken, újszerű faházas nyaraló eladó. A parkosított kertben, tűzrakóhely, fedett kerti pihenő és egy vízforgatós úszómedence (2,0 m x 4,0 m x 1,5 m) található.

Az aszfaltútról könnyen megközelíthető nyugodt helytől a strand,- a bevásárlási lehetőség,- étkezési lehetőség,- vasútállomás,- buszmegálló, kb. 600 méter sugarú környezetben megtalálhatók. A képen a Balaton északi part egyik strand környéke látható.

ref_10120_referencia_ingatlan_elado_balaton  ref_10130_referencia_ingatlan_elado_balaton 

A nyaraló külső határoló falai fenyőfából (lucfenyő, vörösfenyő, borovi fenyő) készültek, belső falai részben fenyő, részben gipszkarton falak. A nyaraló belső levegője fenyőillatú.

A nyaraló külső nyílászáró szerkezetei hőszigetelt üvegezésű, egyedi legyártású fa nyílászárók (I osztályú kisipari termék), fa tetőszerkezet, tetőfedés anyaga bitumenzsindely. A képeken a faházas nyaralóépület és a kis előkert látszik, a nyaraló fedett teraszáról nézve. 

A terasz külön erénye a fedettségén kívül, hogy az előtte lévő tölgyfa és az életerős gyönyörű hársfa árnyékot biztosítanak a délutáni hőség ellen. Nyáron gyakorlatilag ez a legkellemesebb hely, itt él a család. Autókkal, a burkolt gépkocsi beállón lehet parkolni.

ref_10140_referencia_ingatlan_elado_balaton 

A kb. 42 m2 nettó alapterületű faházas nyaraló, az alábbi helyiségeket foglalja magába: lakószoba, 3 hálófülke, fürdőszoba (zuhanyozó, mosdó, WC), gardrób, közlekedő, főzőfülke. A 42 m2 nettó alapterületen felül a kb. 16,74 m2 nettó alapterületű fedett terasz kapcsolódik a lakószobához. A terasz a lakószobával összenyitható, miáltal nagyobb társaság is kényelmesen elhűsölhet itt, ha süt a nap, vagy ha esik az eső. A kép a nyaraló alaprajzi elrendezését ábrázolja.

ref_10150_referencia_ingatlan_elado_balaton  ref_10160_referencia_ingatlan_elado_balaton 

A szobákban beépített szekrények kerültek kialakításra, megoldva ezzel a tárolási gondokat. A szobák padlóburkolata hajópadló, a többi helyiség jó minőségű járólappal burkolt. A képen a lakószoba látható, két különböző nézetből.

ref_10170_referencia_ingatlan_elado_balaton  ref_10180_referencia_ingatlan_elado_balaton 

A képeken az 5,75 m2 nettó alapterületű hálófülke látszik, a belőle nyíló 3,48 hálófülkével, valamint az 5,9 m2 alapterületű hálófülke.

ref_10190_referencia_ingatlan_elado_balaton 

A képen az egyedi legyártású, modern beépített konyha (főzőfülke) látható. Ételmelegítésre, kávéfőzésre villanyrezsó, mikrohullámú sütő szolgál.

ref_101100_referencia_ingatlan_elado_balaton 

Az ingatlanba a vezetékes ivóvíz, a villany és a szennyvízcsatorna be van vezetve. Vezetékes földgáz az utcában található. A melegvizet a villanybojler állítja elő. A kép a fürdőszobát (zuhanyozó, mosdó, WC) ábrázolja.

ref_101110_referencia_ingatlan_elado_balaton 

A képen a gardrób látszik.