Vevőket közvetítünk az Ön eladó balatoni ingatlanára

Keresünk-kínálunk Vevőinknek, eladó balatoni ingatlanokat, házat, lakást, nyaralót, üdülőt, telket. Amennyiben Ön, eladná ingatlanát, a Balaton északi, a Balaton keleti, a Balaton déli, a Balaton nyugati partján, a Balaton-felvidéken, úgy felajánljuk, annak eladásához fűződő szolgáltatásainkat. Irodánk, családi vállalkozásban, 1995 évtől kezdve végez ingatlanközvetítést. Átvállaljuk Öntől, az ingatlan eladásával együtt járó, gyakran költséges, fáradságos ügyintézés, részletekbe menő gondjait. Teljes körű, diszkrét, ingatlanközvetítő szolgáltatást kínálunk, az ingatlantulajdonosok megbízása alapján, az eladó ingatlan nyilvántartásba vételétől,- az eladott ingatlan tulajdonjogának földhivatali bejegyzéséig. Leendő megbízóinkat tájékoztatjuk az ingatlanközvetítés feltételeiről, a balatoni ingatlanpiacról, az ingatlanárakról. Helyszíni bejárás során, az ingatlan adatait nyilvántartásba vesszük. Felmérjük az ingatlant, fényképet, esetleg alaprajzot készítünk róla. Közösen kialakítjuk az eladó ingatlan irányárát. Az eladó balatoni ingatlanok adataiból hatásos reklámot készítünk. Hirdetjük az ingatlant, fogadjuk az érdeklődők telefonhívásait, érdemben tárgyalunk velük az ügylet létrejötte érdekében. A vételre jelentkező fizetőképes korrekt Vevőknek, bemutatjuk az eladó ingatlant. Munkánk által, gyorsabban egymásra találhat az Eladó és a Vevő, ezzel jelentősen megnövekedhet az ingatlaneladás esélye. Az eladó balatoni ingatlanok helyszíni szemléje, fotózása, az ingatlan adatainak rögzítése, az ingatlan nyilvántartása, ELADÓ tábla kihelyezése az eladó balatoni ingatlanra, ingyenes. Növekvő vevőkörrel, korrekt vevők felkutatásával, helyismerettel, 23 év ingatlanközvetítő tapasztalattal, szakmai gyakorlattal, forgalmi értékbecsléssel, tanácsadással, szolid árakkal, állunk leendő Megbízóink rendelkezésére. Hogyan válasszunk ingatlanost?

Az eladó balatoni ingatlanok kínálatával várjuk Önt

Vevőinknek, a Balaton északi, a Balaton keleti, a Balaton déli, a Balaton nyugati partján, a Balaton-felvidéken, az eladó balatoni ingatlanok választékából: ház, lakás, nyaraló, üdülő, telek ingatlant ajánlunk. Kínálatunkban, közvetlen vízparti és panorámás eladó balatoni ingatlanok is találhatók. Az eladó balatoni ingatlanok műszaki állapotáról, terheiről, fekvéséről, környezetéről, tájékoztatjuk Önt. Bemutatjuk az eladó balatoni ingatlant a helyszínen. Megteremtjük az Eladók és a Vevők személyes üzleti kapcsolatát, igény szerint üzleti érdekeiket összeegyeztetjük, segítjük a megállapodásukat,- az ingatlan adásvétel létrejöttét. Beszerezzük az ingatlan tulajdoni lapját, előkészítjük az eladó ingatlan adásvételi szerződését. Ingatlan adásvételi szerződés elkészítésében jártas, megbízható, helyi ügyvédet ajánlunk. Vevőinknek, az eladó balatoni ingatlanok közvetítése, bemutatása, az eladó balatoni ingatlanok címe, az eladó ingatlan felkutatása a Balaton régióban, ingyenes.

Tudomásunk szerint, Cégünk honlapján közzétett ingatlanokról, minden információ hiteles és naprakész. A honlapunkon nincsenek eladott, aktualitását vesztett ingatlanok, ha egy ingatlan elkelt, azt azonnal töröljük. Eladó balatoni ingatlanok, vízparti házak,- lakások, panorámás nyaralók,- üdülők, telek és egyéb eladó balatoni ingatlanok választékával fogadjuk Önt a hét minden napján, szombaton, vasárnap és ünnepnapokon is, a Balaton déli,- a Balaton keleti,- a Balaton északi,- a Balaton nyugati partján, a Balaton-felvidéken, egyeztetett helyen és időpontban. Időpont-egyeztetéshez szíveskedjék felhívni az "ELADÓ HÁZAK" Kft. tulajdonosát és ügyvezetőjét, Lőkös Gáborné Erikát, a 06-30-218-0000 telefonszámon!