Eladó üzleti ingatlan

Kód: Ü-53 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Balaton déli partján, használt autó kereskedés, bemutatóterem, üzlet, bolt, eladó

(Az ingatlan, minden olyan üzleti tevékenységre alkalmas, amelyhez szükséges a kb. 125 m2-es üzlethelyiség és a vele közvetlen határos kb. 700 m2-es telek, mely kültéri bemutató terület céljára alkalmas.)
 

 Elado-uzlet-bemutato-terem-autokereskedes-bolt

A kb. 125 m2-es üzlethelyiség a következő helyiségekből áll: eladótér, iroda, teakonyha, tároló és kettő zuhanyozó (zuhanyozó-mosdó-WC). Az eladótér világos, két oldala üvegportálos, szükség esetén bővíthető. Az üzlet télen-nyáron működtethető, ki van építve a radiátoros központi fűtés. A mennyezeten látható beázást a tulajdonos megszűntette, a festés-mázolás van vissza. A képen az eladótér egy része látszik.

 Elado-uzlet-bemutato-terem-autokereskedes-bolt

Az üzlethelyiség felújított, újak a padlóburkolatok, a gépészeti csővezetékek, a zuhanyozók, az üvegportálok és a nyílászárók. A képeken a zuhanyozók láthatók.

 Elado-uzlet-bemutato-terem-autokereskedes-bolt

<span style="font-size:12.0pt;Times New Roman" ,"serif""="">A kép a kb. 10 m2-es irodát ábrázolja.

 Elado-uzlet-bemutato-terem-autokereskedes-bolt

A képen a turbóventillációs kombi gázkazán látható, mely biztosítja a használati melegvizet és a fűtést. Az üzlethelyiség cégtulajdonban van, irányára 49,5 millió Forint, mely összeg az ÁFA-t tartalmazza. Minden további és a napi információért legyen szíves felhívni Lőkös Gábornét a 06-30-218-0000 telefonszámon.


Megtekintési időpont
az alábbi űrlap segítségével is kérhető!


Az Ön neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

   Megjegyzés: