Nyaralók, üdülők

Kód: eladó-üdülő-Balaton-348 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Hévíz, Club Dobogómajorban, 1 hetes üdülési jog eladó

(Azoknak, akik szeretnek a világban utazgatni.)
 

elado-ingatlan-balaton

Üdülhet, szórakozhat egy háromcsillagos minősítésű szanatóriumra emlékeztető üdülőfaluban és nincs gondja egy ingatlanra.

A világhírű, hévízi gyógyfürdő bejáratától, kb. 1700 méterre, a sármelléki repülőtértől kb. 30 km-re lévő, nemzetközileg is elismert háromcsillagos minősítésű Club Dobogómajor üdülőfaluban, két személyes apartman egy hetes (23. hét) üdülési joga eladó.

Az 1 hetes örökös üdülőhasználati jog elcserélhető, szabadon adható-vehető, örökölhető.

Az RCI tagság keretén belül a világ 5 kontinens 101 országán belül, 3500 db szintén háromcsillagos minősítésű szállodai apartmannal cserélhető el, továbbá az Abbázia Cégcsoport tulajdonában álló: (Club Dobogómajor Cserszegtomaj, a Hotel Kalma Hévíz, az Abbázia Country Club Nemesnép és a Petneházy Club Hotel Budapest) létesítményeiben lévő apartmanok vehetők még igénybe a csere keretében.

elado-ingatlan-balaton

A képen az üdülőfalu főépülete látható.

Az egy hét alatt üdülhet, szórakozhat, a szanatóriumra emlékeztető mindent szolgáltató üdülőkomplexumban. A gyönyörűen gondozott több hektáros parkban nagy kirándulásokat, sétákat tehet. A park területén lévő zárt parkolóban lehet a gépjárművekkel parkolni. A gyermekek önfeledt szórakozására játszótér szolgál.

Az üdülőfaluban térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatások: teniszcsarnok, salakos pályák, kerékpárkölcsönzés, strandröplabda, kültéri sakk, asztalitenisz, kül- és beltéri medence, pezsgőfürdő, finn szauna, szolárium, masszázs, fitnesz terem, teke, biliárd, dart’s, kozmetika, fodrászat, manikűr-pedikűr, étterem, söröző, borozó, kávézó.

elado-ingatlan-balaton

A képen a további épületek látszanak.

Az apartmanház földszintjén lévő kb. 27 m2 alapterületű apartmanba a mágneskártyával működő bejárati ajtón belépve az előtér fogadja az érkezőt. Az előtérből nyílik a teakonyha, étkező, lakószoba és fürdőszoba (zuhanyozó,- mosdó,- WC). A fürdőszoba megfelelő légcseréjét automata szellőztető berendezés biztosítja. A lakószobából közvetlen kijárat van a teraszra.

A beépített modern teakonyha szinte mindennel fel van szerelve: elektromos főzőlap, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, kenyérpirító, kávéfőző, lábasok, tányérok, poharak, evőeszközök. Étkezni a lakószobában elhelyezett étkezőben lehet, amennyiben nem az éttermet veszi igénybe az itt pihenő család. TV és rádió is van, a lakók az értékeiket az apartmanban lévő szobaszéfben tudják tárolni.

A szobák padlóburkolata szőnyegpadló, a fürdőszoba és az előtér mázas kerámia burkolatú. A fa nyílászárók szúnyoghálókkal vannak felszerelve. Az apartman télen is használható, ugyanis rendelkezik központi fűtéssel. A használati melegvíz is központilag biztosított. A helyiségek füstérzékelőkkel fel vannak szerelve. 

A képek a kb. 1700 méterre lévő Hévízi Tófürdőről készültek:

elado-ingatlan-balaton

elado-ingatlan-balaton

elado-ingatlan-balaton

A dobogómajori egy hetes üdülési jog irányára: 1.550.000,-Forint. Ha esetleg mégsem tudná kihasználni, bérbe adhatja. A bérbeadást megállapodás alapján a szálloda központ is elvégzi, külön térítés ellenében.

Minden további információért irodánkat szíveskedjen keresni. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!