Nyaralók, üdülők

Kód: eladó-vízparti-nyaraló-386 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Horgászásra, horgásztatásra alkalmas vízparti ingatlan

(A 40 méter széles telken tarthat csónakot, vitorlást, autókat és lakókocsikat is elhelyezhet.)
 
elado-ingatlan-balaton
 

A Balaton északi partján, közvetlen vízparti telek, faházas nyaralóval eladó. Az  1260 m2 nagyságú telek önálló helyrajzi számon van nyilvántartva, átmenő forgalomtól mentes zsákutcában helyezkedik el.

Részben be van kerítve, de teljesen bekeríthető, növényzettel szeparálható a szomszédoktól, fűzfa, vadrózsa, galagonya, kökény, iszalag stb. Tarthat itt vitorlást, csónakot, autókat és további lakókocsikat helyezhet el, melyeket rá lehet kötni a meglévő közművekre.

elado-ingatlan-balaton

A vízpart szélessége kb. 40 méter, ebben a szélességben bárhol elhelyezhető saját stég. A Balaton medre a telek előtt nem nyílt víz, hanem rekettyés és nádas, tele a vízi világ növényeivel, állataival. A képen, a szomszéddal közös kijáró stég látható.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A kijáró stégen halkan lépkedve, - ha szerencsénk van -, láthatunk teknőst, siklót, békát, szárcsát, vízityúkot, kormoránt, nádi rigót. A képeken, egy teknős látszik.

elado-ingatlan-balaton

Ahogy látható, a kijáró stég végében a nyílt víz van, amely kb. 1,8 méter mély, horgászható, hajózható. A kép, a horgászható helyet ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton

A közművek közül be van vezetve a villany (220 Volt háztartási és 380 Volt ipari áram 3 x 10 Amper áramerősséggel), a vezetékes ivóvíz és a szennyvízcsatorna. A telken van kettő lakókocsi és egy faház. A képen, a  szép, nagy füves terület látható a faházzal.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A kb. 20 m2-es faházban lehet aludni, van egy WC,- zuhanyozó,-mosdó és egy kis konyha. A faházhoz csatlakozik két külső megközelítésű vendég illemhely. A képeken, a faház belső tere látszik.

elado-ingatlan-balaton

A képen, a faházas nyaraló fürdőszobája látszik.

elado-ingatlan-balaton

A kép, a használható lakókocsikat ábrázolja, de van hely sátrak felállítására is.

Az ingatlan annak legjobb, aki szeret pecázni egyedül, vagy baráti körben. A horgászásra, horgásztatásra alkalmas közvetlen vízparti ingatlan irányára 75 millió Forint. 

 

elado-ingatlan-balaton