Referencia ingatlan

Kód: ingatlan-referencia-Balaton-310 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Horgászoknak

Figyelem!

Az alábbi nyaraló eladása már nem aktuális, csupán referencia munkaként értékelendő!

  (Ez a vízparti ingatlan jó lehetőség, hogy kikapcsolódjon, kedvére horgásszon haverjaival, fürödjön gyermekeivel, unokáival.)
 
 Elado-vizparti-nyaralo-Balaton-deli-part
  

Balaton déli partján 1328 m2-es bekerített telken két lakrészes nyaraló eladó. A lakrészek külön-bejáratúak, ezáltal két család egy időben, egymás zavarása nélkül is használhatja. Gépkocsikkal a telken belül lehet parkolni. A képen az épület egyik homlokzata látható.

Elado-vizparti-nyaralo-Balaton-deli-part 

A füves telken sövények, fűzfa, nyárfa található. A képen a virágos gyep látszik.

Elado-vizparti-nyaralo-Balaton-deli-part 

A kb. 66,91 m2-es I. sz. lakrész földszinti helyiségei: előtér, konyha-étkező, fürdőszoba és lakótér. Az előtérhez kapcsolódik a 12,98 m2-es terasz. A tetőtérben kettő hálószoba és közlekedő található.

A kb. 65,74 m2-es II. sz. lakrész földszinti helyiségei: nappali-étkező- konyha, hálószoba, fürdőszoba, külön helyiségben WC és egy külső bejáratú tároló. A tetőtérben: közlekedő, hálószoba és WC került kialakításra. A két lakrész össz-szint alapterülete kb. 132,65 m2. Az épület részben felújítandó állapotban van.

A közművek közül be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a villany, a vezetékes földgáz és a szennyvízcsatorna. A használati meleg vizet lakrészenként villanybojlerek állítják elő. A képen a nyaraló alaprajzi elrendezése látszik.

Elado-vizparti-nyaralo-Balaton-deli-part  Elado-vizparti-nyaralo-Balaton-deli-part 

Kb. 130 méter hosszan, fákkal szegélyezett egyenes földút vezet a Balaton vizéhez. Ez az út elegendő széles ahhoz, hogy egy kétkerekű csónakszállító kézikocsival ki lehessen húzni a csónakot a vízhez. A bejáró utat szegélyező nagy fák között mindig képződik annyi száraz ág, hogy tűzifával ellássa az ingatlan tulajdonosát szalonnasütéshez, halászléfőzéshez. A képek a bejáró utat ábrázolják.

Elado-vizparti-nyaralo-Balaton-deli-part 

Az út végén a nyílt víz várja a horgász embert, vagy a fürdőzőket. A vasszerkezetű stég újra behelyezhető a vízbe. A stég, korhadó deszkázatát pótolni kell.

Elado-vizparti-nyaralo-Balaton-deli-part