Eladó ház, lakás

Kód: Lh-409 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

 Előkelő helyen, igényes luxus lakóház, két lakosztállyal eladó

(Minőség és megbízhatóság rejlik ebben a családi lakóházban.)  
 
 elado-ingatlan-balaton
 

Észak-Magyarországon, Komárom - Esztergom megye egyik városának csendes zsákutcájában eladó egy fiatal, jó építésű, kényelmes családi ház. Az újházas övezetben lévő lakóház 2000 évben, korszerű anyagok felhasználásával épült. Minőségi anyagok kerültek beépítésre itt, igényes kivitelben.

Minden úgy lett megcsináltatva, hogy használóinak ne legyen gondja, sem a házzal, sem a kerttel. A kétszintes lakóház úgy van kialakítva, hogy két család szeparáltan, egymás zavarása nélkül tudja használni. Kényelmesen lakhat itt, egy fedél alatt, idős és fiatal.

A két szint szuterénből és földszintből áll. A szuterén falakkal körbehatárolt része kb. 110 m2 nettó alapterületű, ehhez jön hozzá a fedett és a zárt terasz, amely télikertként is funkcionálhat. A földszint kb. 190 m2 nettó alapterületű. A ház nettó össz-szint alapterülete kb. 300 m2.

A telek 871 m2 nagyságú, parkosított, autóval az épületben lévő garázsban és a fedett gépkocsi beállóban lehet parkolni. A kert sarkában grillező került kialakításra. A képen a földszinti nappali szoba látható.

 elado-ingatlan-balaton

A földszint helyiségei: 2 terasz, előszoba, illemhely, lépcsőház, ebédlő, nappali, konyha, kamra, dolgozószoba, közlekedő, 3 hálószoba, fürdőszoba és garázs. A képen a nappali szoba látszik a terasz kijárattal.

 elado-ingatlan-balaton

Ahogy a képen is látszik, a padlók gránit és faburkolat felhasználásával készültek. A kép az ebédlőt ábrázolja és a dolgozó sarkot.

 elado-ingatlan-balaton

A képen az ebédlőhöz közvetlenül kapcsolódó konyha látható.

 elado-ingatlan-balaton

A képen az egy térben lévő ebédlő és nappali szoba látszik. A nagy megnyitású üveg ajtóinak köszönhetően a helyiség világos és innen közvetlenül ki lehet mennyi a teraszra.

 elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A ház domboldalba épült. A házból és a teraszról is a képeken látható panoráma élvezhető. 

 elado-ingatlan-balaton

A képen a földszinti közlekedő látható.

 elado-ingatlan-balaton

A képen a földszinti hálószoba látszik.

elado-ingatlan-balaton 

A képen a tágas földszinti fürdőszoba látható.

elado-ingatlan-balaton

 A kép a földszinti közlekedőt ábrázolja, innen is le lehet lemenni a szuterénbe.

elado-ingatlan-balaton

A szuterén helyiségei: társalgó-étkező, kettő szoba, fürdőszoba, konyha, kazánház, tároló és borospince. A társalgóból lehet kimenni a zárt teraszra, mely a télikert funkciót is betölti. A képen a szuterén társalgója látszik a terasz kijárattal.

 elado-ingatlan-balaton

A kép a szuterén egyik hálószobáját ábrázolja.

 elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A képeken a szuterénben lévő fürdőszoba látható.

 elado-ingatlan-balaton

A kép a szuterénben lévő konyhát ábrázolja.

 elado-ingatlan-balaton

Minden közmű be van vezetve. Ki van építve a riasztórendszer. A képen a szuterénben lévő kazánház látható. A fűtés és villamos energia ellátásra napkollektorok és napelemek segítenek, mely ezáltal nagyon kedvező. 

 elado-ingatlan-balaton

A képen a szuterénben kialakított télikert egyik része látszik.

A két család részére is kényelmes használatot nyújtó, zöldövezetben lévő családi ház vételára: 75 millió Forint. Minden további információért és a megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gábornét a 06-30-218-0000 telefonszámon!


Megtekintési időpont
az alábbi űrlap segítségével is kérhető!


Az Ön neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

   Megjegyzés: