Referencia ingatlan

Kód: ingatlan-referencia-Balaton-41 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Balatoni nyaralás, gyermekbarát környezetben

Figyelem!

Az alábbi ingatlan eladása már nem aktuális, csupán referencia munkaként értékelendő!
 
(Igényes, szép nyaraló, praktikus kerttel eladó. A gyermekek biztosan imádnák.)
 

 ref_4110_referencia_ingatlan_elado_balaton

Balaton déli partján, 587 m2 térmértékű, önálló, teljesen bekerített telken eladó a masszív építésű, 8,0 m x 8,6 m külméretű kétszintes nyaraló. Szabad strand, fizetőstrand, bevásárlási,- szórakozási,- étkezési lehetőség, helyijáratos buszmegálló 300 méteren belül található. 

A gyalogosan is kényelmesen megközelíthető kulturált strandhoz közeli ingatlant két család is tudja használni a két külön szinten kialakított lakrészben. A strand megközelítéséhez nem kell átmenni forgalmas úton, vasúton. A nyaraló mindennel fel van szerelve, amire az itt tartózkodónak szüksége lehet. 

A nyaraló berendezése és a kert elsősorban kisgyermekes család részére lett kialakítva, ezért hasonló adottságú, kisgyermekes családnak alkalmas. A Balaton déli partján fekvő település ebből a szempontból is ideális, a strandon sekély a víz és gyorsan felmelegszik. A gyermekeknek a balatoni élmények, maradandó emlékeket adnak, beleépül a személyiségfejlődésükbe. 

A szülők is megtalálhatják itt a szabadidő kulturált eltöltésének lehetőségét. Minden hétből két napot (szombat, vasárnap) itt lehet tartózkodni, miáltal a család feltöltődhet energiával, és hét elején kipihenve mehetnek a munkába. A nyaraló használóinak élettere a ház mögötti tujasövénnyel szeparált udvarban úgy lett kialakítva, hogy a család apraja-nagyja egyaránt jól érezze magát benne.

Az utcáról nem is látható, hogy tulajdonképpen itt zajlik az élet. Van itt minden, ami a gyermekek önfeledt játszásához szükséges: csúszda, mászóka, homokozó, hinta, pingpongozási lehetőség, kosárlabda palánk, stb.Szintén a kertben kapott helyet a szabadtéri tűzrakóhely, a grillező és a kerti szerszámtároló.

A kert végében van egy ásott kút, így kevés költséggel megoldható a kerti gyep és a növények locsolása. A kert építésénél a füvesítés előtt a gyep alá speciális vakond háló lett fektetve, vakondtúrás ellen. A képen a nyaraló kertje látható.

ref_4120_referencia_ingatlan_elado_balaton 

Az épület szerkezetei: betonalap, természetes mészkővel díszített vastag téglafal, vasbeton födém, vasbeton koszorúk és áthidalók, fa tetőszerkezeten új-zélandi „GERARD” cserepes lemez, melyre gyártója 50 év garanciát vállalt. Külső homlokzati nyílászárói hőszigetelt üvegezésű többkamrás műanyag szerkezetek, gyári redőnnyel, szúnyoghálóval.

A nyaralót tulajdonosai 2006 évben felújították. A felújítás kiterjedt a belső burkolatok cseréjére, a villany- és gépészeti vezetékek és szerelvényeinek komplett cseréjére. A felszíni csapadékvizek elvezetése rejtett módon lett megoldva. A felújítás során korszerű, jó minőségű, és drága anyagok kerültek beépítésre.

A díszburkolata alatt húzódnak az utcai közművezetékek is, víz és szennyvíz. A vezetékes ivóvíz betápláló csővezetéke a vízóra aknától teljesen új vezetékre lett kicserélve, valamint a későbbi szennyvízvezeték csöve is előre le lett fektetve, csupán csak azért, hogy a díszburkolatot elvileg soha ne kelljen felbontani. A képen egy épületrész látszik.

ref_4130_referencia_ingatlan_elado_balaton

A kb. 43,47 m2 nettó alapterületű földszinten: nappali szoba, hálófülke, közlekedő, hálószoba, fürdőszoba (kád, mosdó), külön WC, főzőfülke található. A nappalihoz kapcsolódik a kb. 11,8 m2 nettó alapterületű délkeleti tájolású, napellenzővel fedhető terasz.

A közlekedőből ki lehet menni a kb. 13 m2 nettó alapterületű hűvösebb, északnyugati tájolású fedett teraszra, innen pedig a kertbe. A hátsó udvarra néző fedett terasz nagyobb társaság fogadására alkalmas és a szülők innen tarthatják szemmel gyermekeiket.

A kb. 32,55 m2 nettó alapterületű tetőtérben: kettő fedett erkély, kettő hálószoba, fürdőszoba (mosdó, WC), közlekedő, raktár és padlás került kiépítésre. A kép a nyaraló alaprajzi elrendezését ábrázolja.

ref_4140_referencia_ingatlan_elado_balaton  ref_4150_referencia_ingatlan_elado_balaton 

A Viacolor burkolatú gépkocsi beálló két-három autó parkolását teszi lehetővé. A ház közvetlen környéke pormentesített, szintén Viacolor burkolattal van ellátva. A képen a gépkocsi beálló látható.

ref_4160_referencia_ingatlan_elado_balaton  ref_4170_referencia_ingatlan_elado_balaton

A nappali szobában és a földszinti fürdőszobában ki van építve az elektromos padlófűtés. A házban van kettő kémény is, amelybe ha szükséges, kandalló beköthető. A képeken a nappali szoba és vele egybenyitott hálófülke látszik, melyben jelenleg egy étkezőgarnitúra van.

ref_4180_referencia_ingatlan_elado

A kép a főzőfülkét ábrázolja a tűzhellyel. Előnye, hogy a fedett hátsó teraszra viszonylag könnyen fel lehet szolgálni az ételt. 

ref_4190_referencia_ingatlan_elado_balaton  ref_41100_referencia_ingatlan_elado_balaton

Az ingatlanba be van vezetve a vezetékes ivóvíz és a villany (220 Volt háztartási és 380 Volt ipari áram is 3 x 10 Amper erősséggel). A meleg vizet villanybojler állítja elő. A használat során képződő szennyvíz ideiglenes tárolására jelenleg zárt-szigetelt szennyvíztározó szolgál. 

Az önkormányzat tervezi a szennyvízcsatorna bevezetését, amikor is a rákötés lehetősége, biztosítva lesz. Televíziós adásokat parabolaantennával lehet fogni. Az ingatlan értékeit vagyonvédelmi szakcsoporthoz bekötött tér és épületvédelmi riasztórendszer védi.  Épületen belül füstérzékelők is fel vannak szerelve. A képeken a földszinti külön WC és a fürdőszoba látható.

ref_41110_referencia_ingatlan_elado_balaton  ref_41120_referencia_ingatlan_elado_balaton

A tetőtéri hálószobák szőnyegpadló burkolatúak, a többi helyiség jó minőségű kerámialap burkolatú. A szobából ki lehet menni az erkélyre. A képeken a tetőtéri egyik hálószoba látszik két irányból nézve.

ref_41130_referencia_ingatlan_elado_balaton

A kép a másik tetőtéri erkélyes hálószobában készült.

ref_41140_referencia_ingatlan_elado_balaton

A kép a tetőtéri hálószobákhoz kapcsolódó fürdőszobát ábrázolja.