Telkek, földterületek

Kód: eladó-vízpart-közeli-telek-Balaton-222 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Kemping, sátortábor létesítési lehetőség a vízparton eladó

(Barátok, családok, iskolás csoportok élmény-dús balatoni kikapcsolódása.)
 

elado-ingatlan-balaton

Balaton északi partján, a Balaton vizétől kb. 20 méterre eladó egy bekerített, 1900 m2 nagyságú terület, rajta egy kis házzal. Ezen a telken a Rendezési Terv előírásai lehetőséget biztosítanak kemping, illetve sátortábor kialakítására. Az a vállalkozó szellemű befektető, aki megveszi, nyereségesen fogja tudni működtetni, ugyanis lenne igény a kempingezésre, sátrazásra a nyári-őszi szezonban.

A Balaton körül lassan elfogynak a kempingek, kevés a kulturált körülmények között való sátorozási lehetőség. A baráti társaságok, gyermekes családok, iskolás csoportok a nyári szabadság és szünidő egy kis részének eltöltésére a kalandos, sátorozást választanák a Balatonnál, ahol szabadon lehet mozogni és lazán viselkedni. 

A sátortábor működéséhez szükséges egy csoportos vizesblokk, porta, főző, mosó- és mosogatóhely építése, a tábortüzes szalonnasütögetéshez, bográcsozáshoz megfelelő tűzrakóhely kialakítása. A bérelhető sátorhelyeknél villanyvételezési lehetőség biztosítása megoldható. Közművek közül be van vezetve a vezetékes ivóvíz, villany és a szennyvízcsatorna. Gázvezeték van az utcában.

A kemping, sátortábor létesítésére alkalmas vízparti jellegű terület irányára 185 millió Forint. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!