Nyaralók, üdülők

Kód: eladó-vizparti-nyaraló-Balaton-361 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Családi nyaralás és kikapcsolódás közvetlenül a vízparton

(Változatos balatoni élmények kicsiknek, nagyoknak.)
 

elado-ingatlan-balaton

A Balaton partján, előkelő helyen, eladó lett egy 17 m széles és 71 méter mélységű teljesen bekerített, önálló helyrajzi számon nyilvántartott összközműves, közvetlen vízparti telek, kétszintes nyaralóval, csónaktárolóval.

A telek 17 méter szélességben csatlakozik a Balaton medréhez. A telek előtt nem nyílt víz, hanem nádas található.

Az ingatlan a szomszédoktól növényzettel szeparált. A kertben van egy 11,0 m x 3,5 m x 1,7 m méretű vízforgatós, fűthető medence. A képen a nyaraló és a medence látható.

elado-ingatlan-balaton

A nyaraló külső mérete 5,50 m x 11,5 m. A nyaraló főbejáratán belépve a közlekedőbe juthatunk, melyből jobbra a nappali és a hozzá kapcsolódó terasz, valamint a tetőtéri feljárást biztosító lépcsőház található. A bejárattól balra főzőfülke, fürdőszoba (zuhanyozó,- mosdó,- WC) és két hálószoba kapott helyet.

A járólappal burkolt vasbeton lépcsőn felmenve a tetőtéri közlekedőbe juthatunk, jobbra nappali szoba és egy nagyméretű fedett erkély, a közlekedőtől balra fürdőszoba (zuhanyozó,- mosdó,- WC) és két hálószoba található.

Az épület a 1980-as évek közepén épült, külső határoló falai B30-as blokktégla, födémje,- áthidalói,- koszorúja vasbetonból készült, tetőszerkezete fa, rajta Bramac betoncserép fedéssel.

A telken található még egy kb. 3,0 m x 5,5 m csónaktároló, melyben a kert ápolásához szükséges eszközök, strandcikkek, kerékpárok találhatók. A csónaktárolóba a vezetékes ivóvíz, a villany (220 Volt háztartási és 380 Volt ipari áram is 3 x 32 Amper áramerősséggel) és a szennyvíz be van vezetve.

A vezetékes földgáz csonkja, a telken, a kerítésen belül található. Az épület hátsó részén található egy külső zuhanyozó és a halpucoló. Közvetlen közelében tűzrakóhely van. A képen a nyaraló és a kert egy része látszik.

elado-ingatlan-balaton

Az ingatlan előtt kb. 160 méter gyönyörű nádas található, a Balaton teljes élővilágával. A nádas védi az ingatlant a széltől, hullámveréstől, jégzajlástól és a kíváncsiskodók elől.

A nádas, a Natura 2000 ökológiai hálózathoz tartozik, a fészkelő madarak itt léte, kizárja, hogy itt sétány legyen. A nádason keresztül vezető bejáró, vörösfenyő pallóból készült, a végén 12 m2 napozó stéggel. A napozó stég előtti vízmélység 2,1 méter. A kép a kijárót ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton

A terület 10 % mértékben beépíthető hétvégi házzal. A közvetlen vízparti nyaraló vételára: 1.02 millió Euró. A részletekért és a megtekintés megszervezéséért, legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!