Nyaralók, üdülők

Kód: eladó-üdülő-Balaton-143 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

19 szobás vállalati üdülő-nyaraló, a Balaton déli partján eladó

(A Balaton déli partján, a vízparttól 300 méterre, nyaraltatásra, jövedelemszerzésre alkalmas 19 apartmanos vállalati üdülőépület, eladó.)
 

elado-ingatlan-balaton 

Az alább bemutatásra kerülő jó állapotú ingatlan megvásárlása, kiváló lehetőség arra, hogy valaki rendszeres jövedelmet szerezzen abból, hogy nyaranta gyerekeket táboroztasson itt, esetleg elő és utószezonban szervezett, külföldi nyugdíjasoknak nyújtson benne szállást. A hasznosításból biztos hozamra számíthat.

A Balaton déli partján, 1918 m2 térmértékű, önálló, összközműves bekerített telken eladó egy 19,4 m x 19,78 m külméretű kétszintes üdülőépület. Az üdülőépület nettó össz-szint alapterülete: kb. 640 m2. A ház egy része alápincézett. Az üdülőt a ’70-es” évek elején egy élenjáró, gazdag, szocialista nagyvállalat építtette, bele tudott tenni „apait – anyait”.

A jelenlegi tulajdonos cég nagyrészt felújította és folyamatosan karbantartja. A szabad strand vize légvonalban 260 méter, megközelítési úton mérve 300 méter. A szabad strandon nem kell belépő díjat fizetni.

A házban összesen 19 db apartman (szoba fürdőszobával) található. Ebből 8 található a földszinten és 11 az emeleten. A 19 apartmanból 3 db kétszobás és 16 db egyszobás. Az apartmanokban kényelmesen 42 ágy fér el. Óvatos becsléssel az éves nettó jövedelem a környéken kialakult bérleti díjakat és a kihasználatlanságból eredő veszteséget is figyelembe véve olyan 10 - 12 millió Ft.-ra tehető.

További szolgáltatásokból a nettó bevétel tovább növelhető. Természetesen az ideális hasznosítás az egész éves használat lenne. Erre példa az idősek otthona rendeltetés. Amennyiben nincs gyakorlata ingatlanhasznosítás terén, adja ki az egészet idegenforgalmi vállalkozónak.

Közművei: vezetékes ivóvíz 2” átmérővel, villany (220 Volt és 380 Volt ipari áram 3 x 50 Amper áramerőséggel), szennyvízcsatorna, vezetékes földgáz 50 m3/óra. Az épület fűtését biztosító gázkazán a pincében került elhelyezésre.

Az ingatlan ára 150 millió Forint.megtekintés időpontjának egyeztetéséhez legyen szíves felhívni a 06-30-218-0000 telefonszámon Lőkös Gáborné Erikát.