Telkek, földterületek

Kód: Balatonvilágos-eladó-telek-213 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Romantikus nomádkodás, ingatlanbefektetés Balatonvilágoson

(Amennyiben nem tud mit kezdeni pénzével, vegyen telket! A telekkel van a legkevesebb probléma. Néha le kell nyírni a füvet. Ahogy fogynak az építési telkek, a telekárak egyre növekednek és később, ha szükséges, jobb áron el lehet adni. A képek, illusztrációk.)
 

elado-ingatlan-balaton

Miközben várja, hogy a telekárak növekedjenek, értéknövelő fejlesztéseket végezhet és nyaranta, romantikus nomádkodásra használhatja a kertet.

Balatonvilágoson a Balatontól 1200 méterre eladó, egy 726 m2 térmértékű, teljesen bekerített telek, mely önálló helyrajzi számon van nyilvántartva. Közművek közül be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a villany (220 Volt háztartási és 380 Volt ipari áram is 3 x 16 Amper áramerősséggel), a szennyvízcsatorna és a vezetékes földgázcsonk.

elado-ingatlan-balaton

A telekkel sok mindent tud kezdeni. Beültetheti túlkoros, gyorsan növő fákkal, a kerítések mentén sövénnyel. Ehhez a növényanyagot be lehet szerezni, a 3 kilométerre lévő Alsótekeresi Faiskolából. Ha 2,2 – 2,5 méter távolságra ülteti a fákat, akár függőágyat is kifeszíthet közéjük.

elado-ingatlan-balaton

Felhúzhat modern parti sátrat. Lengővezetéken odavezetheti a villanyt, lesz világítása. Minden, amit épít, kialakít, formál, beinvesztál, emeli a telek értékét és ezt a vevő méltányolni fogja.

elado-ingatlan-balaton

 A kerti csapra felszerelhet nap által melegített zuhanyozó bojlert, ami alatt letusolhat.

elado-ingatlan-balaton

Kialakíthat tűzrakó helyet ahol a felesleges száraz faágakból tábortüzet készíthet és a szabad tűz parazsán sütheti nyárson a szalonnát.

De építhet bográcsozót, hintaágyat, tábori űrgödrös árnyékszéket, bármit, amihez nem kell engedély. Ha épülne, annak sincs akadálya. A beépíthetőség mértéke: 30 százalék. A telekre nincs beépítési kötelezettség, így is használható, ahogy van.

A beépítetlen terület megnevezésű telek ingatlan vételára: 10,6 millió Ft. A részletekért hívja Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!