Hirdetőinknek

Ingatlanhirdető. Képes ingatlan hirdetési lehetőség tulajdonosoknak, a Balaton északi, a Balaton déli partján

 

Ha veszik az ingatlant, kell hirdetni, - ha nem veszik, akkor muszáj…

 

Amikor valaki el akarja adni ingatlanát, hirdetni kezdi. Úgy gondolom, a rengeteg hirdetési lehetőség ellenére egy is elegendő,- de az, jó legyen -. Esetleg a legjobb. Éppen ezért a hirdetőfelület kiválasztását nem bíznám a véletlenre.

Először is azzal kezdeném, hogy eladó ingatlanokat próbálnék keresgetni az interneten. Az internet lassan kiszorítja a hagyományos médiát, ezért számítógép elé ülnék és beírnám a Google (https://www.google.hu/) keresőbe a következő keresőszavakat: "balatoni ingatlanok" vagy "eladó balatoni ingatlanok", esetleg "ingatlan Balaton" vagy "Balaton ingatlan". Vízparti ingatlan esetén azt írnám be: "vízparti" vagy "vízparti ingatlanok", panorámás ingatlanoknál "panorámás ingatlanok" keresőszót írnám be.

Megnézném,- megjegyezném, melyik portálok bukkantak elő az elsők között, a szponzorált (pénzért megvásárolt) helyek kivételével. Végignézném ezeket a portálokat, megnézném a hirdetéseket. Felírnám, melyik portálok keltették fel a figyelmemet, melyek tetszettek? Ezt követően a szimpatikus felületeken próbálnék meg hirdetni.

A HIRDETŐ ÉS REKLÁMIRODA Kft. a www.balatoni-ingatlanok.com egyedi fejlesztésű hirdetőoldalán, az oldal struktúrájának megfelelő hirdetési reklámfelületet biztosít az ingatlantulajdonosok részére, megrendelésük alapján, eladó vagy kiadó ingatlanuk, házuk, lakásuk, nyaralójuk, üdülőjük, telkük és egyéb eladó, kiadó ingatlanuk hirdetéséhez.

A portál használata nem ingyenes, a fejlesztőnek is költségei voltak, vannak és lesznek is. Ilyen a folyamatos keresőoptimalizálás, a tárhely és az ügykezelési költségek. Hirdetőoldalunk 2007 óta folyamatos fejlesztés alatt áll, azért, hogy jelenlegi előnyös pozícióját megtartsa.

A hirdetőoldalon közzétett, megrendelt hirdetéssel önálló honlap jön létre önálló URL címmel, a tulajdonos saját telefonszámával,- E-mail címével,- esetleg az ingatlan címével vagy egyéb elérhetőségével, itt a Vevő közvetlen a tulajdonossal tud tárgyalni. Az önálló honlap címe bárkinek megadható, elküldhető, az egyedi honlapcímre bármikor hivatkozható. A megrendelt hirdetés megjelenik az adott régióban és az adott ingatlan-kategóriában.

A HIRDETŐ ÉS REKLÁMIRODA Kft. által készített és hirdetett ingatlanok esetében, szolgáltatásainkat elsősorban azoknak ajánljuk, akiknek nincs tudásuk,- idejük, eladó ingatlanuk, házuk, lakásuk, nyaralójuk, üdülőjük, telkük hirdetésével foglalkozni, nincs türelmük az érdeklődők tájékoztatásához,- nincs lehetőségük az érdeklődők telefonhívásainak fogadására, illetve nem szeretnék személyüket nyilvánosságra hozni, azaz inkognitóba kívánnak maradni.

Érdemes megemlíteni a diszkréció fontosságát. Véleményünk szerint, nagy értékű ingatlanok esetében nem jó az, ha sokan tudnak az eladási szándékról, a vételár nagyságáról és arról, mikor kerül a vételár kifizetésre. A sokaság nem mindig potenciális Vevőt takar. A diszkrét hirdetésnél csak az kap információt, akit ez, megillet.  

Cégünk, sikerdíjas vállalkozás formájában, vállalja eladó balatoni ingatlanok diszkrét hirdetését.

Ehhez saját költségünkre és kockázatunkra megtekintjük az eladó, kiadó ingatlant, rögzítjük a látottakat és az összes olyan adatot, amelyből hatásos reklámot tudunk készíteni. Amennyiben megrendelőnk mindenben együttműködik velünk, és ránk bízza a hirdetést, elkészítjük a hatásos reklámot és közzétesszük. Ez olyan hirdetés, ami csak a potenciális érdeklődők figyelmét keltik fel, a kíváncsiskodókat távol tartja, továbbá nem alkalmas arra, hogy az eladás tárgyát képező ingatlant, további, részletes információadás nélkül be lehessen azonosítani.

A hirdetésben, Cégünk telefonjára érkeznek a bejövő hívások, melyeket fogadunk, és csak akkor adjuk ki a tulajdonos elérhetőségét, ha a hirdetett ingatlan paraméterei és az érdeklődők keresési szempontjai nagy vonalakban megegyeznek egymással. A reklámban nem szereplő további információk, személyes találkozás alkalmával kerülnek átadásra.

Tekintse meg referenciahirdetéseinket! A hirdetésekkel kapcsolatos lehetőségekről, személyre szabott árainkról érdeklődjön a +36-30-218-0000 telefonszámon, Lőkös Gáborné Erikánál.

Az alábbi űrlap kitöltésével, elküldésével, Ön, az eladásra, kiadásra szánt ingatlanát tudja hirdetésre felajánlani. Az űrlap automatikusan a HIRDETŐ ÉS REKLÁMIRODA Kft.-hez kerül. Ügyfeleink adatait, velük kapcsolatos információkat bizalmasan, üzleti titokként kezeljük. Az adatok megadása önkéntes, természetesen Ön dönti el, megadja ezeket az információkat vagy sem.

Az űrlapon szereplő adatok csak és kizárólag ingatlanhirdetés célú felhasználását, az ügyfeleink jobb kiszolgálását segítik. Az itt keletkezett adatok a HIRDETŐ ÉS REKLÁMIRODA Kft. kezeléséből nem kerülnek ki. Az adatok, érdekmúlást követően törlésre kerülnek.

Amennyiben eladó ingatlanának hirdetésével megbízná cégünket, kérjük, töltse ki és küldje el az alábbi űrlapot, munkatársunk rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot!


Tulajdonos adatai

  Név:*
  Lakcím:*
  Telefon:*
  Mobiltelefon:*
  Fax:
  E-mail címe:*

Ingatlan adatai

  Eladó ingatlan címe:*
  Az eladó ingatlan típusa:*
  A főépület nagysága:*
  A telek térmértéke:*
  Az ingatlan irányára:*
  Építés éve:*
 
  Egyéb leírás: