Hirdetőinknek

Minél több helyen hirdeti Ön, az eladó balatoni ingatlanát, annál nagyobb lesz az eladás esélye

Aki nem vet,- az nem is arat.

Akár tetszik, akár nem, ha valaki valamit el akar adni, pénzébe,- szabadidejébe,- fáradságába, egyszóval költségébe kerül. Így van ez, az ingatlannál is. Az értékesítésre fordított költséget nem lehet megtakarítani. De nem is kell, mert ez vetőmag, később megtérülő befektetés. A költség nagysága tervezhető és beleépíthető a vételárba.

Ma már nem elég egy ELADÓ tábla a kapun, ami legfeljebb az eladási szándékról tájékoztat. A rejtett előnyök, haszon, tények, adatok, nagyság, beosztás, lakhatóság, állapot, vagyis az értékek nem látszanak. Hogy ezek az értékek mik, gyakran maguk a tulajdonosok sem tudják.

Ezért kell a szakember, aki az értékeket megállapítja, felszínre hozza és láthatóvá teszi. A Vevőért, meg kell dolgozni. A Vevő nem gyengeelméjű, megköveteli a lehető legteljesebb körű tájékoztatást. Erre találták ki, a részletes, képes ingatlanhirdetést.

Ma, amikor az emberiség lassan leszokik a beszédről, és nem szeretnek telefonálni sem, még akad, aki egy mondattal elintézi a hirdetést. Ebből nem derül ki semmi. Nem invesztál bele munkát, nélkülözi a szakembert, aztán olcsó pénzért elkótyavetyéli ingatlanát.

Már 1865-ben is másképp gondolkoztak az emberek erről. Tessék megnézni ezt az ingatlanhirdetést!

Cégünkkel történő megállapodás alapján, képes ingatlanhirdetések Internetes megjelenését biztosítjuk Megrendelőink részére, a Cégünk tulajdonát képező, saját fejlesztésű, speciálisan a Balatonra tervezett, www.balatoni-ingatlanok.com címen elérhető egyedi honlapján, az oldal struktúrájának megfelelően.

Egy önálló honlapcímen megjelenő hirdetés, sokkal több információt képes nyújtani, mint bármelyik korábbi újságban, képes újságban feladott hirdetés.

Cégünk, megállapodás alapján, a Megrendelő által készített és közösen egyeztetett hirdetését, a fenti honlapon elhelyezi, a honlapon megjeleníti, és elérhetővé teszi minden, a honlapot látogatók számára. Cégünk, a honlapot éves 95%-os elérhetőséggel fenntartja, üzemelteti.

Jelen reklámfelület 2007 óta folyamatos fejlesztés alatt áll, azért, hogy a honlap a jelenlegi előnyös pozícióját megtartsa. Honlapunk, több releváns kulcsszóra az első oldalon, első találatként jelenik meg a Google keresőben.

A honlap használata nem ingyenes, Cégünknek is költségei voltak, vannak és lesznek is. Ilyen a tárhely, a folyamatos keresőoptimalizálás, az ügykezelési költségek és két ingyenes módosítás.  

Megrendelőink 3 hirdetési lehetőség közül választhatnak:

1, Előre fizetéses

Megállapodhatunk közösen kialakított havidíjban, határozott időtartamra, előre fizetéssel. A hirdetés egysége, az egész hónap. Rögzítjük a hirdetés megjelenésének kezdő időpontját és a végét. A kiszámlázás alapja a tényleges hirdetési hónapok. Megkezdett hónap, egész hónapnak számít. A köztes hónapok darabszáma és a megállapodott havidíj szorzata adja a kalkulált hirdetési díjat.

Ha ezen időszak alatt, hamarabb eladásra kerül az ingatlan, a fel nem használt díjat, Cégünk visszafizeti. Megrendelő biztosítja az általa megfogalmazott hirdetés, szöveges (max. 3000 karakter) és képes (1 – 12 db minimum 1920 x 1280 pixel méretű, 200 KB –nál nem nagyobb kép) anyagát, melynek tartalmáért, és az ott közölt adatokért, a Megrendelő felel.

A honlapon közzétett, megrendelt hirdetéssel önálló honlap jön létre, önálló honlapcímmel, a tulajdonos saját telefonszámával,- E-mail címével,- esetleg az ingatlan címével vagy egyéb elérhetőségével, itt a Vevő közvetlen a tulajdonossal tud tárgyalni. Az önálló honlap címe bárkinek megadható, elküldhető, az egyedi honlapcímre bármikor hivatkozható. A megrendelt hirdetés megjelenik az adott régióban és az adott ingatlan-kategóriában.

2, Utólag fizetéses

Megállapodhatunk közösen kialakított havidíjban, határozatlan (visszavonásig) időtartamra, utólagos fizetéssel. A hirdetés egysége, az egész hónap. Rögzítjük a hirdetés megjelenésének kezdő időpontját. Amikor az ingatlan eladásra kerül, rögzítjük a hirdetés végének időpontját is. A kiszámlázás alapja a tényleges hirdetési hónapok.

A két időpont közötti egész hónapok és a megállapodott havidíj szorzata adja a kalkulált hirdetési díjat, melyet utólag számlázunk Megrendelőnknek. Megkezdett hónap, egész hónapnak számít. Megrendelő biztosítja az általa megfogalmazott hirdetés, szöveges (max. 3000 karakter) és képes (1 – 12 db minimum 1920 x 1280 pixel méretű, 200 KB –nál nem nagyobb kép) anyagát, melynek tartalmáért, és az ott közölt adatokért, a Megrendelő felel.  

A honlapon közzétett, megrendelt hirdetéssel önálló honlap jön létre önálló honlapcímmel, a tulajdonos saját telefonszámával,- E-mail címével,- esetleg az ingatlan címével vagy egyéb elérhetőségével, itt a Vevő közvetlen a tulajdonossal tud tárgyalni. Az önálló honlap címe bárkinek megadható, elküldhető, az egyedi honlapcímre bármikor hivatkozható. A megrendelt hirdetés megjelenik az adott régióban és az adott ingatlan-kategóriában.

3, Sikerdíjas

Megállapodhatunk közösen kialakított sikerdíjban, vagy fix összegben eladásig, vagy visszavonásig. Sikerdíjas hirdetés esetén Cégünk a saját költségére és kockázatára végzi a hirdetési tevékenységét, mely esetben Cégünk, csak és kizárólag akkor kapja meg a kialkudott sikerdíját utólag, ha bizonyíthatóan az általa megtervezett, elkészített és közzétett hirdetése vezetett eredményre.

Megrendelő a siker érdekében, mindenben együttműködik Cégünk munkatársaival. Megtekintjük az eladó, ingatlant, felkutatjuk az értéket, rögzítjük a látottakat, illetve az összes olyan adatot, amelyből hatásos reklámot tudunk készíteni. Elkészítjük a hatásos reklámot és közzétesszük.

Szíveskedjék megtekinteni az általunk korábban készített referenciahirdetéseinket! A hirdetésekkel kapcsolatos lehetőségekről, személyre szabott árainkról érdeklődjön a +36-30-218-0000 telefonszámon, Lőkös Gáborné Erikánál.

A hirdetésben, Cégünk telefonjára érkeznek a bejövő hívások, melyeket fogadunk, és csak akkor adjuk ki a tulajdonos elérhetőségét, ha a hirdetett ingatlan paraméterei és az érdeklődők keresési szempontjai nagy vonalakban megegyeznek egymással. A reklámban nem szereplő további információk, személyes találkozás alkalmával kerülnek átadásra.

Cégünk szolgáltatásainak igénybevétele nem kötelező, de aki kimarad,- az, lemarad...

Az alábbi űrlap kitöltésével, elküldésével, Ön, az eladásra, kiadásra szánt ingatlanát tudja hirdetésre felajánlani. Az űrlap automatikusan a HIRDETŐ ÉS REKLÁMIRODA Kft.-hez kerül. Ügyfeleink adatait, velük kapcsolatos információkat bizalmasan, üzleti titokként kezeljük. Az adatok megadása önkéntes, természetesen Ön dönti el, megadja ezeket az információkat vagy sem.

Az űrlapon szereplő adatok csak és kizárólag ingatlanhirdetés célú felhasználását, az ügyfeleink jobb kiszolgálását segítik. Az itt keletkezett adatok a HIRDETŐ ÉS REKLÁMIRODA Kft. kezeléséből nem kerülnek ki. Az adatok, érdekmúlást követően törlésre kerülnek.

Amennyiben eladó ingatlanának hirdetésével megbízná cégünket, kérjük, töltse ki és küldje el az alábbi űrlapot, munkatársunk rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot!


Tulajdonos adatai

  Név:*
  Lakcím:*
  Telefon:*
  Mobiltelefon:*
  Fax:
  E-mail címe:*

Ingatlan adatai

  Eladó ingatlan címe:*
  Az eladó ingatlan típusa:*
  A főépület nagysága:*
  A telek térmértéke:*
  Az ingatlan irányára:*
  Építés éve:*
 
  Egyéb leírás: