Referencia ingatlan

Kód: ingatlan-referencia-308 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Koronás ház

Figyelem!

Az alábbi családi ház eladása már nem aktuális, csupán referencia munkaként értékelendő!
 
 (A hosszú élettartamú patinás anyagok, berendezések tartós, kényelmes életvitel élését teszik lehetővé.)
 

Elado-csaladi-haz-Dunantul 

A Dunántúlon, kb. 2500 m2 nagyságú, önálló, teljesen bekerített telken kétszintes önálló családi ház, különálló kétállásos garázzsal eladó. A lakóház járdája és a gépkocsi bejáró Viacolor burkolattal van pormentesítve, az utcai kerítés és kapuk kovácsoltvasból készültek, gránit burkolatos beton oszlopokkal. A képen a lakóház kerítése látható.

Elado-csaladi-haz-Dunantul

A családi lakóház 1980 évben épült, szerkezetei: betonalap, tégla falazat, vasbeton nyílásáthidalók, vasbeton koszorú, vasbeton födém, fa tetőszerkezet. A lakóháznak vasbeton födémje van, azonban tulajdonosnak nagyon tetszett a rusztikus alulról látszó fagerendás födém, ezért dekorációnak tölgyfa födémet építtetett a vasbeton födém alá.

A tetőfedés Gerard (korábbi nevén Decrabond) újzélandi lemezfedés, melynek anyagára 50 éves garanciát vállalt a gyártó. A lakóházat tulajdonosa 1999 évben felújította. Akkor lett a tetőzet is lecserélve, így az előbb említett garancia még kb. 40 évig érvényes. A külső nyílászárókon műanyag redőnyök és vagyonvédelmi rácsok találhatók. A képen a lakóház látszik, előtérbe a tulipánfával.

Elado-csaladi-haz-Dunantul  Elado-csaladi-haz-Dunantul

Tulajdonosa a füvesített kertet 100 db Besztercei szilvafával és 20 db vegyes gyümölcsfával ültette be. A fiatal szilvafák még csak ezután fognak teremni. A képek a kertben lévő a szilvafákat ábrázolja.  A kert öntözéséhez a locsolóvizet a saját ásott kútból szivattyú biztosítja.

Elado-csaladi-haz-Dunantul  Elado-csaladi-haz-Dunantul  Elado-csaladi-haz-Dunantul

A kb. 95 m2 nettó alapterületű földszint az alábbi helyiségeket foglalja magába: két közlekedő, fürdőszoba, konyha, nappali szoba, hálószoba, lépcsőház, előtér, raktár, garázs. A kb. 95 m2 alapterületen felül két irányba (kelet és nyugat) tájolt terasz található, melyből az egyik fedett, a másik fedhető. A teraszok összes alapterülete 18,3 m2. A képeken a földszinti nappali szoba látható.

Elado-csaladi-haz-Dunantul

A nappali szoba padlóburkolata márványból készült, a helyiségnek közvetlen kapcsolata van a konyhával egy boltíves nyíláson keresztül, mivel az étkezés is itt történik. A nappalinak közvetlen kapcsolata van a hátsó teraszhoz és azon keresztül a kerthez. A képen az előbbi nappali szobából egy részlet látszik.

Elado-csaladi-haz-Dunantul  Elado-csaladi-haz-Dunantul

A képek a konyhát ábrázolják az eredeti tölgyfa bútorokkal. A lakóházban egyébként is sok a fa, az összes belső nyílászáró és az egyedi bútorok is tömör tölgyfából készültek. Az első képen az ajtó mellett lévő riasztó berendezés tasztatúrája látszik. A lakóházat a különleges értékek miatt rendkívül fejlett riasztó- és biztonsági rendszer védi. A padló és falburkolat márvány burkolat. Tulajdonos a beépített konyhabútort a lakóházban hagyja.

Elado-csaladi-haz-Dunantul  Elado-csaladi-haz-Dunantul  Elado-csaladi-haz-Dunantul 

A képeken a földszinti hálószoba látható három különböző nézetből.

Elado-csaladi-haz-Dunantul  Elado-csaladi-haz-Dunantul  Elado-csaladi-haz-Dunantul

Az ingatlanba minden közmű bevezetésre került: vezetékes ivóvíz, villany (220 Volt háztartási és 380 Volt ipari áram, 3x16 Amper áramerősséggel) vezetékes földgáz, szennyvízcsatorna. A lakóház fűtése gázközponti fűtés radiátorokkal. A fűtést Junkers gázkazán biztosítja. A képeken a tetőtéri fürdőszoba látszik, a berendezési tárgyak Olaszországból érkeztek.

Elado-csaladi-haz-Dunantul  Elado-csaladi-haz-Dunantul  Elado-csaladi-haz-Dunantul 

A 79,1 m2 nettó alapterületű tetőtérben: hálószoba, dolgozó szoba, fürdőszoba, lépcsőház, raktár, két hálófülke, közlekedő, háztartási helyiségek vannak. Az előbbi alapterületen kívül 4,3 m2 alapterületű fedett erkély is található. A képek a tetőtéri hálószobát ábrázolják.

Elado-csaladi-haz-Dunantul

A képen a tetőtéri egyik hálófülke látható.

Elado-csaladi-haz-Dunantul  Elado-csaladi-haz-Dunantul

A képeken a tetőtéri dolgozó szoba látszik. A dolgozó szobából ki lehet menni, levegőzni a fedett erkélyre.

Elado-csaladi-haz-Dunantul

A pihenőkert szakszerűen van parkosítva. A lakóház és a pihenőkert közötti kapcsolatot a hátsó terasz biztosítja. A kép a pormentesített bejáró utat és az ikergarázst ábrázolja. A házat a vevő nevezte el "koronás" háznak. Tulajodnos a közvetítő személyét a vevő előtt "rendes, megbízható" jelzővel jellemezte.