Nyaralók, üdülők

Kód: közvetlen-Balaton-parti-nyaraló-379 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Kiváltság

(Az eladó közvetlen vízparti nyaraló megvételével azon kiválasztott jómódú polgárok közé tartozhat, akik már birtokolnak egy darabkát a balatoni vízpartból.)
 

elado-ingatlan-balaton

A Balatonnál élheti az életét. Miközben Ön itt horgászik, vitorlázik, innen irányíthatja vállalkozását.

Balaton északi partján, kevésbé zsúfolt, de állandó lakosok által lakott biztonságos környezetben, vadregényes, romantikus, közvetlen vízparti 2078 m2 nagyságú telek, nosztalgikus, Bauhaus nyaralóval és teljesen felújított vendégházzal eladó.

Az ingatlan, egyebekben mindent tud, ami a közvetlen vízparti életmódhoz szükséges és tulajdonosának mindenre lehetősége nyílik, amit a Balaton nyújtani képes.

A telek 16 méter szélességben csatlakozik a Balaton medréhez. A bekerített telken, több helyen van villanyvételi lehetőség, a burkolt utak mentén térvilágítás van kiépítve.

elado-ingatlan-balaton

A képen a bejáró stég látható, tőle jobbra a stég mellé köthető a hajó.

A bejáró stég kb. 64 méter hosszú. A stég előtt 2 méter vízmélység biztosítja, hogy telephelyen kívül, kora tavasztól, késő őszig mélymerülésű tőkesúlyos, vitorlással, nagyobb hajóval itt lehessen kikötni és tartózkodni. 

A kikötők zsúfoltak, ha meg tudja oldani, akkor vitorlását, hajóját a saját telkén tudja tárolni. 

A kétszintes Bauhaus nyaraló kb. 85 m2 össz-szint alapterületű. A földszint kb. 43,27 m2 alapterületű.  Az emelet kb. 41,73 m2 alapterületű + a Balaton irányába néző erkély, mely kb. 8,96 m2-es.

A teljesen felújított kompakt vendégház kb. 33,21 m2 alapterületű, mely télen is használható, a villanyfűtés a mobil telefonon lévő applikáció segítségével távolról is beindítható.

Az ingatlanokba minden közmű be van vezetve és ki van építve a riasztó rendszer. Mindkét nyaralóba a kellemes belső hőmérsékletről klíma készülék gondoskodik. 

A balatoni közvetlen vízparti nyaraló irányára, a becsértéke: 225 millió Forint. Amennyiben Ön és családja igényeinek megfelel a fenti nyaraló, kérem, szíveskedjék eljönni a Balatonhoz, és tekintse meg a kínált lehetőséget, minden elkötelezettség nélkül, hátha megtetszik. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!