Referencia ingatlan

Kód: ingatlan-referencia-Balaton-316 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Sikeres üzletembereknek

Figyelem!
 
Az alább ismertetésre kerülő közvetlen vízparti ingatlan eladása már nem aktuális, csupán referencia munka szerepét tölti be. Az ingatlan fekvése szerinti település nevét és az irányárat szándékosan nem tüntettem fel.
 
 (Az eladó, prémium minőségű, közvetlen vízparti eladó ingatlanban, minden reggel nádirigó hangjára ébredhet.)

 

elado-ingatlan-balaton

Balaton parton, közvetlen vízparti telken, új üdülőépület eladó. Az ingatlan csendes helyen található. A teljesen bekerített telek önálló helyrajzi számon van nyilvántartva és 466 m2 térmértékű. A ház megépítésével egyidejűleg a telek parkosítva lett. A telek kb. 18 méter szélességben új partvédőművel csatlakozik közvetlenül a Balaton medréhez.

A telken vadonatúj kétszintes üdülőépület található. Felhasznált anyagai, mindenből a legjobbak. Szerkezetei: alapozása, két irányban teherhordó vasbeton lemezzel kombinált, vasbeton gerendarács alap. A vasbeton szerkezetekhez használt beton, dunai kavicsból készült. A gerendák vasalása, 10 db 16 mm átmérőjű betonacél. A ház külső főfalai 38 cm vastag POROTHERM téglából épültek. Födém és áthidalók szintén Porotherm rendszerűek.

A külső nyílászárók hőszigetelt üvegezésű, többkamrás műanyag nyílászárók. A hő fokozott védelme érdekében a külső falakra 5 cm vastag pótlólagos hőszigetelés készült. A külső vakolat, víztaszító tulajdonságú. A tetőzet fa tetőszerkezeten Bramac betoncserép fedés. 

A lakóház nettó hasznos össz-szint alapterülete: 135 m2. A 81 m2 földszinten: belépő, amerikai konyha,- étkező,- nappali szoba, hálószoba, fürdőszoba (kád, mosdó, WC), tároló-kazánház és terasz, míg az 54 m2 nettó hasznos alapterületű tetőtérben 2 hálószoba, társalgó, fürdőszoba (zuhanyozó, mosdó, WC) helyiségek találhatók.

A házba minden közmű (vezetékes ivóvíz, villany, vezetékes földgáz, szennyvíz csatorna) be van vezetve. Az épület fűtése gáz központi fűtés melyet egy turbóventillációs kombi gázkazán biztosít. A meleg vizet is a kazán biztosítja a kazánba épített melegvíztárolóval. A felhasznált vezetékek a legmodernebb anyagok, technológiák. A villany 32 Amper áramerősséggel védőcsőbe húzott vörösréz vezetékrendszer forrasztott kötésekkel.