Nyaralók, üdülők

Kód: eladó-közvetlen-vízparti-nyaraló-355 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Felújítást követően ragyogó vízparti nyaralóhoz juthat

 (A ház kicsinosítása után, jó áron el tudja adni az ingatlant.)
 

elado-ingatlan-balaton

A képen a kert vége és a közvetlen vízkapcsolat látható.

Balaton déli partján, 300 négyszögöles, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, összközműves, teljesen bekerített közvetlen vízparti telek, felújítandó épülettel eladó. A telek 12 méter szélességben csatlakozik a Balaton medréhez. A telek előtt kb. 60 méter nádas van, melynek végében stég elhelyezhető.

Olyan vevőt/befektetőt keresünk, aki nem fél a fizikai munkától, nem ijed meg egy kis felújítástól.

A házat ki kell lomtalanítani, ivóvízvezeték, szennyvízvezeték csöveket, berendezési tárgyakat, burkolatokat, csempéket ki kell cserélni és ki kell festeni. 

Tulajdonos a felújítási munkálatokat megkezdte: helyszínen van a komplett tetőhéjazati anyag, ki lettek cserélve az ablakok hőszigetelt üvegezésű műanyag szerkezetűekre redőnyökkel ellátva és új a villanyhálózat. A további munkálatokat az új tulajdonosnak kell befejeznie.

Az épületet elbontani nem célszerű, ugyanis a Rendezési Terv szerinti övezeti besorolása olyan, hogy ha elbontásra kerülne a ház, akkor az előírás szerint a telek mindkét oldalán 4 - 4 méter védőtávolságot elhagyva lehetne megépíteni a 4 méter széles új épületet. Amíg ez a ház ott áll, addig felújítható. 

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A képeken kert, vízparti része látszik. A kert víz felőli része feltöltendő. 

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A képek, a ligetes kertet ábrázolják.

elado-ingatlan-balaton

Az épület a ’70-es évek elején épült. Szerkezetei: betonalap, tégla falazat, fafödém, fa tetőszerkezeten palafedés.

A családi ház külmérete 9,55 m  x 8,68 m. Helyiségei: lakószoba, közlekedő, kettő szoba, fürdőszoba (kád-mosdó), külön helyiségben WC, konyha és kamra. A lakótér kb. 59,74 m2 alapterületű. Ezen alapterületen felül kapcsolódik az épülethez kettő terasz, egyik a Balaton irányába néz, mely kb. 25,07 m2-es, a másik az utca felé, mely kb.15,91 m2-es.

A családi ház padlása egyterű, külső feljáratú lépcsőn lehet felmenni. A külső feljáratú lépcső alatt ki van alakítva egy kerti zuhanyozó- WC-mosdó és egy szerszámtároló. A képen, a kb. 16 m2-es lakószoba látható a teraszkapcsolattal.

elado-ingatlan-balaton

A képen, a lakószoba látszik a kandallóval, melyben hűvösebb időben fűteni is lehet. Egyébként a helyiségekben gázkonvektoros fűtés van.

elado-ingatlan-balaton

A kép, a kb. 15 m2-es fedett teraszt ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A képeken, a konyha és a kamra látható.

elado-ingatlan-balaton

A képen, a kb. 14,48 m2-es egyik hálószoba látszik.

elado-ingatlan-balaton

Minden közmű be van vezetve: a vezetékes ivóvíz, a villany, a vezetékes földgáz és a szennyvízcsatorna. Melegvizet gázbojler állítja elő. A kép, a fürdőszobát ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton

A képen, az egyterű padlás látható. A tetőszerkezet jó állapotú.

Amennyiben a házat kicsinosítja, a kertet és a vízpartot rendbe hozza, akkor lényegesen többet fog érni, ezáltal befektetésnek is kiváló.

A vízparti ingatlan irányára 118 millió Forint. Zalaegerszegiek, Kaposváriak, Pécsiek előnyben. A részletekért hívja a hirdetőt, Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!