Nyaralók, üdülők

Kód: eladó-közvetlen-vízparti-nyaraló-Balaton-368 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Közvetlen vízparti élvezetek, örömök, élmények. Vízparti nyaraló eladó

(Élmény-dús közös nyaralások, változatosság, kikapcsolódás.)
 

elado-ingatlan-balaton

Balaton északi partján, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, teljesen bekerített, összközműves, 2300 m2 térmértékű, közvetlen vízparti telek, kb. 295 m2 nagyságú felépítménnyel eladó.

A telek kb. 19 méter szélességben, kiépített partvédőművel csatlakozik a Balaton vizéhez, mely előtt nádas nincs. A stég 28 m2 felületű, itt a vízmélység kb. 1,20 méter.

A közvetlen vízparti ingatlan, az élet örömeinek élvezetére lett kitalálva és kialakítva.  

Közművek közül be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a villany, a vezetékes földgáz és a szennyvízcsatorna. A nyaraló télen-nyáron használható, ki van építve a radiátoros központi fűtés, mely villanyról és gázról üzemel.

A használati meleg vizet villanybojlerek biztosítják. A komfortérzet növelését klímák biztosítják. Amikor nincs senki az ingatlannál, riasztórendszer őrzi a nyaralót.

Az ingatlanban összesen az alábbiakban részletezett apartmanok (szoba fürdőszobával) találhatók:

1.sz. apartman  4 fő: (konyha,- étkező,- 2 szoba,- 1 fürdőszoba)

2.sz. apartman 10 fő: (konyha,- étkező,- nappali,- 5 szoba,- 3 fürdőszoba)

3.sz. apartman   4 fő: (konyha,- étkező,- nappali,- 2 szoba,- 2 fürdőszoba)

Közös helyiségek: társalgó, 2 fedett terasz, garázs, tárolók.

A parkosított telken nagy, árnyékot adó fák találhatók, ezáltal megfelelő a fény és árnyék aránya, kellemes a mikroklíma és a légmozgás.

A bográcsozó és az épített kemence ad lehetőséget a szabadban való közös sütés-főzésre. A nagyméretű fedett teraszon 20 - 30 fős társaság is kényelmesen elfér. 

Az ingatlan minőségi balatoni nyaralást biztosít a családnak, barátoknak, üzletfeleknek és egyben időtálló befektetés. A vízparti ingatlan irányára: a 460 millió Forint becsérték helyett csak most, 310 millió Forint.

Igény esetén többen is megvehetik. Minden további információ átadása, személyes találkozás alkalmával történik. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni a hirdetőt, Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!