Telkek, földterületek

Kód: közvetlen-vízparti-eladó-telek-Balaton-211 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Közvetlen vízparti telek, a Balaton déli partján, Siófokhoz közel, eladó

(Új, modern nyaralója lehet a vízparton. Élvezze együtt gyermekeivel a Balatont.)
 

elado-ingatlan-balaton

Balaton déli partján, Siófokhoz közel, 757 m2 térmértékű közvetlen vízparti telek eladó. A telek 10 méter szélességben csatlakozik a Balaton vizéhez, kiépített partvédőművel.

A telek előtt nincs állami, vagy önkormányzati terület, ezért a telek közvetlen vízparti. A Rendezési Terv az ingatlant nem érinti, nincs elé sétány tervezve. Nádas nincs a telek előtt, ezáltal a telek örökpanorámás, éjjel-nappal gyönyörködhet a Balaton mindig változatos látványában, a part homokos. A közelben strand, vagy nagyobb üdülő nincs. A telken egy régi építésű nyaraló áll.

A telek Rendezési Terv szerinti övezeti besorolása Üh-1, szabadon állóan lehet beépíteni hétvégi házzal 20 % mértékig, 4,5 m építménymagassággal, előkert mélysége 5 méter lehet.

Amennyiben mindig is szeretett volna egy vízparti házat, nyaralót a Balatonnál, most itt az alkalom. A közvetlen vízparti építési lehetőség irányára 230 millió Forint.

Minden további információt szívesen adok a személyes találkozás alkalmával. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!