Házak, lakások

Kód: közvetlen-Balaton-parti-eladó-lakóház-248 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

4,5 csillagos közvetlen Balaton-parti luxus lakóház eladó

(Ma legjobb befektetés a Balatonnál, a közvetlen vízparti ingatlan) 
 

elado_haz_vizpart_Balaton 

Közvetlen vízparti, 1015 m2 telken, összesen 436 m2 nettó szint alapterületű épületegyüttes, összesen 85 m2 Balatonra tájolt terasszal eladó. A telek 20 méter szélességben, kiépített partvédőművel, 70 m2 saját stéggel kapcsolódik a Balaton vízéhez. Az ingatlan áll egy 3 szintes főépületből és egy kisebb 2 szintes épületből.

A főépületben 6, a kisebb épületben 5 vendéglakosztály található. A lakosztályok télen-nyáron használhatók, az épületegyüttes geotermikus fűtésű. Az ingatlan kiválóan alkalmas a magáncélokon túl, vállalati rezidenciának, vállalkozás székhelyének. Az épületegyüttes magas minőségi színvonala és felszereltsége olyan, hogy az itt tartózkodók igényeit maximálisan kielégítse. A képen látható bejáró stég és napozó, trópusi lombos fából készült, ellenáll az időjárás viszontagságainak.

 elado_haz_vizpart_Balaton  elado_haz_vizpart_Balaton 

A képeken az egyik lakosztály szobája és fürdőszobája látszik. A sok extra közül csak a gyengeáramú híradástechnikai rendszer, a saját szerverrel rendelkező számítógépes és biztonságtechnikai hálózat 16 millió Forintba került.

elado_haz_vizpart_Balaton 

A kép, a tetőtéri lakosztály nappali szobájának egy részletét ábrázolja a Balatonra tájolt teraszkapcsolattal.

elado_haz_vizpart_Balaton  elado_haz_vizpart_Balaton 

Minden közmű bevezetésre került. A komplexum áramellátása: 220 Volt háztartási és 380 Volt ipari áram 3 x 40 Amper áramerősséggel készült. A képek a tetőtéri lakosztály konyhájában készültek.

elado_haz_vizpart_Balaton  elado_haz_vizpart_Balaton 

A képeken a tetőtéri lakosztály fürdőszobája látható. Az ingatlan irányára 460 millió Forint. A megtekintési időpont egyeztetéséhez hívja irodánkat a 06-30-218-0000 telefonon.