Eladó ház, lakás

Kód: La-273 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Biztonságos befektetés a Balatonnál. Lakás eladó a vízparton

(A lakást egy idegenforgalmi cég több évre folyamatosan kibérelné.)
 

Elado-vizparti-lakas-Balaton-deli-part-strand-lakopark-tarsashaz-Siofok

Balaton déli partján, Budapesthez közel, jó megközelíthetőséggel (M7 autópálya, vonat, autóbusz) vízparti társasházban eladó egy 41 m2-es 1 + félszobás lakás, 10 m2-es erkéllyel. Lifttel felérkezve a negyedik emeletre, a főbejárati ajtón belépve az előtérbe érkezünk, innen jobbra nyílik a konyha, balra a fürdőszoba. Az előtérben tovább haladva szembe jutunk a nappali,- étkezőbe. A nappali részből lehet bemenni a hálószobába. A nappaliból is és a hálószobából is ki lehet menni az erkélyre.

Szobák padlóburkolatai laminált parkettásak a többi helyiség mázas kerámia lap burkolatú. A házközponti fűtésű lakás radiátoros fűtésű. A fűtési költség hőmennyiségmérő alapján kerül elszámolásra. A társasház ügyeit a közös képviselő intézi.

A lakás befektetésnek is alkalmas, egy idegenforgalmi cég hosszú távra kibérelné, amikoris a befektetett pénze lényegesen többet hozna, mintha jelenleg bankban tartaná. A vízparti lakás irányára 38,7 millió Forint. A lakás előre egyeztetett időpontban megtekinthető. Az időpont egyeztetéséhez hívja irodánkat a 06-30-218-0000 telefonszámon!


Megtekintési időpont
az alábbi űrlap segítségével is kérhető!


Az Ön neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

   Megjegyzés: