Referencia ingatlan

Kód: ingatlan-referencia-Balaton-314 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Luxusház építésére alkalmas, víz közeli telek eladó

 Figyelem!

Az alábbi ingatlan eladása már nem aktuális, csupán referencia munkaként szerepel. Az ingatlan címét, irányárát töröltem.

(Reálértékben növekvő helyen, a szabad strandtól 100 méterre új házat építhet.)
 

elado-ingatlan-balaton

Balaton déli partján, Siófokhoz közel, a vasút és a vízpart között, aszfaltos utcában, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, teljesen bekerített, 16 méter szélességű, 551 m2 térmértékű telek, rajta 1960 évben épült kis nyaralóval eladó. Az ingatlantól a szabad strand 100 méterre található és a strandig nem kell átmenni forgalmas úton, vasúton.

A terület reálértékben fokozottan növekszik, egyre kevesebb van, az első telepesek által elfoglalt területekből, a hiány árfelhajtó. Csak érdekességképpen, ez az ingatlan a nyaralóépítés időszakában közvetlen vízparti ingatlan volt, az utcai kerítés vonalában még fellelhetők az egykori kőszórásos partvédőmű maradványai. A kommunizmus ideje alatt, aztán később elé töltöttek az ingatlannak.

Az ingatlanba be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a villany, a szennyvízcsatorna. Vezetékes földgáz van az utcában, szükség esetén bevezethető. 

A kis kőház ideje lejárt. Helyette új lakóház építhető. Az új ház két lakást foglalhat magába. A telek beépíthetősége 25 %, építménymagassága 6 méter lehet. Az egyéni ízlésének megfelelően felépülő kétlakásos lakóház a szabad strand közelsége miatt jól használható és jól hasznosíthatóvá válik.