Nyaralók, üdülők

Kód: eladó-közvetlen-vízparti-nyaraló-Balaton-364 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Fantasztikus élmény. Vízparti nyaraló kilátással eladó

(Az eladó nyaralóban, elférnek a gyerekek a szüleikkel, az unokák a nagyszülőkkel, van hely mindenkinek.)
 

elado-ingatlan-balaton

Balaton déli partján, kb. 700 m2-es közvetlen vízparti telken eladó egy háromszintes családi nyaraló. A telekről, közvetlenül a saját stégjén tud bemenni a Balatonba fürdeni, szörfözni, csónakázni, vízi biciklizni. A gyerekek, unokák biztosan imádnák. A nyaraló, a kiépített gáz központi fűtésnek köszönhetően, a téli vakációk eltöltésére is alkalmas.

A nyaraló kialakítása olyan, hogy itt egyszerre elférnek a szülők a kisebb és nagyobb gyerekeikkel, nagyszülők az unokákkal, barátok, rokonok. Mindenkinek jut külön szoba és szükség esetén megvan a kellő szeparáltság, mindenki visszavonulhat a külön bejáratú saját apartmanjába. Ha viszont együtt akar lenni a család, arra ott a földszinti kb. 53 m2-es nappali,- étkező.

A nyaraló földszintje kb. 90 m2, melyben előtér, tároló, lépcsőház, nappali,- étkező, konyha, közlekedő, mosdó és kazánház található. Ezen alapterületen felül csatlakozik a nappalihoz a kb. 41 m2-es Balaton irányába néző terasz.

A nyaraló emelete kb. 83 m2, melyben folyosó és három lakrész (szoba fürdőszobával) került kialakításra. Mindegyik szobából kijárat van a kb. 12 m2-es Balaton irányába néző erkélyre.

A nyaraló tetőtere kb. 86 m2, melyben folyosó, valamint 2 db kétszobás lakrész található. A szobákból kijárat van a kb. 12 m2-es Balaton irányába néző erkélyre.

A téli - nyári vakáció, szabadidő eltöltésére alkalmas nagycsaládos, közvetlen vízparti nyaraló irányára 345 millió Forint. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!