Magunkról

 

Tisztelt leendő Ügyfeleim!

(Néhány szó magamról és a Cégemről, vagyis magunkról.)
 

Lőkös Gáborné (Erika) az

Köszöntöm Önt Cégem honlapján, engedje meg, hogy röviden bemutatkozzam, Lőkös Gáborné (Erika) vagyok, az "ELADÓ HÁZAK" Kft. tulajdonosa és ügyvezetője. Cégem nem tagja egyetlen profitorientált Franchise ingatlanhálózatnak sem, soha nem dolgoztam náluk, és ahogy ismerem magam, nem is fogok. Inkább elmegyek postásnak.

Eladó balatoni ingatlanokkal 1995-ben kerültem kapcsolatba, amikor is együtt dolgoztam a balatonvilágosi Épinform ingatlanirodával. Akkor és ott, az irodában, én voltam a "mindenes". 2006 évben középfokú ingatlanközvetítő, 2012 évben sikeres PSZÁF vizsgát, 2013-ban felsőfokú ingatlanvagyon-értékelő és közvetítő képzettséget szereztem, jeles minősítéssel. Azóta is folyamatosan az ingatlan-szakmában dolgozom. Most is én vagyok a "mindenes", és továbbra is, személyesen én intézek mindent.

Az ingatlanközvetítés eredmény orientált foglalkozás. Az ingatlanközvetítő kötelessége és alapvető érdeke, hogy törekedjék az eredmény létrehozására. Ennek az eredménynek az elérésére a módszert, Cégem szabadon választja meg.

Az ingatlanközvetítésen belül, első osztályú munkára vállalkozok, első osztályú módszerekkel. Nem tudok minden ingatlant felvállalni, csak amennyi a napi időmbe,- energiámba belefér, de amit felvállaltam, annak igyekszem maradéktalanul eleget tenni. Különösen azok a munkák tetszenek és vállalom szívesen a közvetítésüket, ahol a tulajdonos vagy a munkával még megbízott ingatlanirodák futó marketingjénél lényegesen jobbat tudok produkálni.

Munkám során, folyamatosan figyelemmel kísérem a balatoni ingatlanpiacot, az ingatlanforgalmat, a kereslet-kínálat és az ingatlanárak alakulását, így az eltelt időszak alatt jelentős ingatlanpiaci információkra, ingatlanértékesítési tapasztalatra, helyismeretre tettem szert. Szakértelmemmel, ügyfeleimnek megfelelő információt,- tanácsokat és személyes szolgáltatásokat tudok nyújtani ingatlaneladáshoz, ingatlanvételhez.

Szakmai téren, folyamatosan képzem magam, keresem a szakma kiválóságainak ismeretségét, igyekszem átvenni módszereiket, tudásukat. Cégem tagja a Magyar Ingatlanközvetítők és Értékbecslők Szakmai Szervezetének (MIÉSZ) és a Magyar Ingatlanszövetségnek (MAISZ).

Fentiek persze nem jelentik azt, hogy minden felvállalt ingatlant el is tudok közvetíteni, de azok közül (Eladóimat és Vevőimet is beleértve), akik bíztak bennem, hallgattak rám, szót fogadtak, nagyobbrészt jól jártak a munkám által, és a barátaimmá, de legalábbis, jó ismerőseimmé váltak. Elveim,- módszereim úgy látszik, beváltak.

2006 évben, önálló Céget alapítottam. Cégem, a Cégbíróságon bejegyzett "ELADÓ HÁZAK" Ingatlanközvetítő és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság, vagy rövidebb nevén "ELADÓ HÁZAK" Kft. csak és kizárólag egyetlen szolgáltatásra, ingatlanközvetítésre specializálta magát.

Cégem, az ingatlanközvetítési tevékenységét, a rendeletekben előírt engedély alapján, törvényesen végzi. Az engedély kiadásához szükséges személyi és tárgyi feltételeknek (erkölcsi bizonyítvány, szakmai képesítés, névjegyzék, iroda, eszközök), Cégem és személyem is megfelelt, így Cégem és jómagam, jogosultak vagyunk üzletszerű ingatlanközvetítő tevékenység végzésére, azaz házingatlanok, házak, nyaralók és telkek adásvételének, cseréjének, bérletének közvetítésére.

Az "ELADÓ HÁZAK" kft. együttműködő, megbízható partnerei: 

BALATON-RÉGIÓ Kft.

CSUDIJÓ-STUDIÓ Kft.

LANDHAUS Kft.

Az "ELADÓ HÁZAK" Kft. központja, székhelye Veszprém, Ady Endre utca 7/B szám (Levendula üzletház), I emelet 8-as ajtó alatt található.

Az "ELADÓ HÁZAK" Kft. ingatlaniroda hatékony munkavégzését korszerű technika segíti. Az Internetes világhálóhoz (150/50 Mbps) mobilinternet kapcsolattal rendelkezik. Az ingatlaniroda csatlakozott továbbá az országos földhivatali számítógépes Ingatlan-nyilvántartási (TakarNet) hálózathoz.

Az ügyfeleimnek ezáltal, nem kell sorban állniuk a földhivatalnál tulajdoni lap másolatért, térképmásolatért, mivel ezt on-line módon, lekérhető. Az ingatlanok kulcsai zárható "kulcsos szekrényben" (trezor) vannak tárolva. Az ingatlanirodát fejlett, vagyonvédelmi szakcsoporthoz kötött, kamerás biztonsági rendszer védi.

Az "ELADÓ HÁZAK" Kft. ingatlaniroda előjegyzés alapján tart nyitva. Ügyfélfogadás bárhol, bármikor, amikor Ön ráér... Időpont a +36-30-218-0000 telefonszámon egyeztethető.

ingatlaniroda-veszprem-balaton

Az "ELADÓ HÁZAK" Kft. ingatlaniroda könnyen megközelíthető autóval, parkolni a Levendula üzletház előtti parkolóban (régen szikvízparkoló), lehet.