Telkek, földterületek

Kód: eladó-Balaton-telek-226 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Örök-panorámás építési telek Balatonalmádiban eladó

(Reálértékben növekvő helyen, a saját igényeinek megfelelő nyaralót, házat építhet.)
 

elado-ingatlan-balaton

Balaton északi partján, Balatonalmádiban, örökpanorámás helyen eladó egy 1855 m2 nagyságú építési telek. A telek elé már nem építhetnek, ezért a panoráma a távlatban is megmarad. Környezetében új építésű nyaralók és lakóházak találhatók. Centrum kb. 1000 méter, a Balaton kb. 1200 méter távolságra van. 

A telek reálértékben növekvő helyen van, ezáltal biztonságos befektetés is, mert, amit ide beleinvesztál, azt visszakapja. Ennek oka, hogy a hely ritka és ahogy fogynak az üres telkek, egyre emelkedik az áruk.

Befektetés az is, hogy pár év múlva többért eladható.

A nem beépített telkek értékesek, mert meg van a tervezés szabadsága, olyan épületet építhet, amilyet szeretne, úgy elrendezésében, mint a beépített anyagaiban. Olyan koncepció jöhet ki, amilyen másnak nincs. Az új ház építésénél nincs megalkuvás, ráadásul a szerkezetekre, anyagokra van a törvény által biztosított szavatosság, jótállás és kötelező alkalmassági idő.

elado-ingatlan-balaton

Övezeti besorolása Üh-4, kétegységes üdülőt, vagy lakóházat lehet építeni 15 % mértékig, 4,5 méter építménymagassággal. Aszfaltos utcáról lehet megközelíteni, az utolsó pár méter murvával stabilizált. Téglalap alakú, lejtős, bekerítve nincs. Be van rá vezetve a vezetékes ivóvíz, a villany és a szennyvízcsatorna. Gázvezeték ezen a területen nincs.

Az örökpanorámás építési telek irányára 50 millió Forint. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!