Referencia ingatlan

Kód: ingatlan-referencia-Balaton-303 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Minden este, naplemente

Figyelem!

Az alábbi lakás eladása már nem aktuális, csupán referencia munkaként értékelendő!

(Örökpanorámás luxuslakás eladó, a vízparton.)
 

Elado-vizparti-lakas-Balaton 

A Balaton déli partján, a vízparton, eladó egy 2005 évben épült (alig használt, gyakorlatilag még új), összkomfortos luxuslakás. A lakóépület a szabad strand vízétől 35 méterre fekszik. A lakás Balaton felé néző homlokzata, teljesen üvegből készült, ezért a lakásból ülve gyönyörködhet a csodálatos naplementékben és élvezheti a víz látványát. A lakás reálértékben növekvő területen helyezkedik el, ezért befektetésnek is kiváló.

Elado-vizparti-lakas-Balaton

A lakás teljesen egyedi. Ez vonatkozik egyrészt az exkluzív környezetre, másrészt a reprezentatív kialakításra. Drága és igényes anyagokkal épült. A lakás helyiségei: folyosó, fürdőszoba (kád, mosdó, WC, zuhanyozó), hálószoba, konyha,- étkező,- nappali, fedett erkély. A lakás a saját használaton túl alkalmas vendégei, üzleti partnerei magas szinten történő megreprezentálására. Egy jól sikerült hétvége, vagy egy-két hét eltöltött kényeztetés, biztosan jótékony hatással lesz üzleti kapcsolataira.

Elado-vizparti-lakas-Balaton

A lakás a lakóépület legfelső szintjén helyezkedik el. Egyfelől innen legszebb a kilátás, másfelől nincsenek szomszédok. Ezen a szinten csak ez az egy lakás található.

Elado-vizparti-lakas-Balaton

 A kép a konyhát ábrázolja, a beépített tölgyfa konyhabútorral.

Elado-vizparti-lakas-Balaton

A folyosón kialakított beépített szekrény szintén tömör tölgyfából készült. Ebben a beépített szekrényben kapott helyet a hűtőszekrény és a lakás egyedi fűtését biztosító gázkazán is. A képen a folyosó látható.

Elado-vizparti-lakas-Balaton

A képen a fürdőszobából egy részlet látszik.

Elado-vizparti-lakas-Balaton

 A kép szintén a fürdőszobában készült.