Telkek, földterületek

Kód: eladó-föld-Balaton-406 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Kőröshegyen, panorámás környezetben 5693 m2-es külterületi földterület eladó

(A szőlészkedésre és gazdasági épület építésére alkalmas területen van vezetékes ivóvíz és villany.)
 

elado-ingatlan-balaton

Balatonföldvártól kb. 5 kilométerre lévő településen, Kőröshegyen, 5693 m2-es külterületi, panorámás környezetben lévő földterület eladó. Korábban szép kilátás nyílt a tihanyi apátságra, de mára a fák megnőttek, a panoráma részben élvezhető, ezen azonban a fák visszavágásával könnyen lehet segíteni. A Balaton kb. 2500 méter távolságra van. A kép a terület széléről készült.

elado-ingatlan-balaton

A faluból kivezető út egy nagy része kövesút, a vége felé a képen látható földúton lehet megközelíteni a területet.

elado-ingatlan-balaton

Övezeti besorolása MÁ-14, legelő és út a tulajdoni lap szerinti megnevezése. Szabadon állóan, gazdasági épülettel, 3 % mértékig építhető be a terület. Az építkezés megkezdésének feltétele, hogy a terület 80 %-át szőlővel kell betelepíteni.

A földterületet a 2013. évi CXXII. földtörvényben rögzített feltételeknek megfelelő személy vásárolhatja meg. Az adás-vétel során a környező szomszédoknak, helyben gazdálkodó gazdáknak, bérlőknek, illetve a törvényben meghatározott személyeknek elővásárlási joguk van a területre. A területen valamikor szőlő volt, mára kipusztult, jelenleg így néz ki, ahogy a képen látszik.

elado-ingatlan-balaton

A területre be van vezetve a villany földkábelen és a vezetékes ivóvíz. A keletkező szennyvizet zárt-szigetelt szennyvíztárolóban kell elhelyezni. Gáz megoldható, tartályos gáz telepítésével. A kép a villanyóra szekrényt ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton

A szomszédságban rendezett szőlők és porták vannak.

A környezetváltozásra, szőlővel foglalatosságra alkalmas földterület irányára 11 millió Forint. A további információkért legyen szíves felhívni a hirdetőt, Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!