Referencia ingatlan

Kód: ref_171 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Mulatozós ingatlan, balatoni panorámával eladó

Figyelem! 

Az alábbi nyaraló eladása már nem aktuális, csupán referencia munkaként értékelendő!
 
(Pihenjen, egyen, igyon, mulasson, élvezze az életet.)
 
 Elado-balatoni-panoramas-nyaralo
 

Balaton déli partján, csendes nyugodt helyen, a Balatontól kb. 1 kilométerre, 3000 m2 nagyságú, Tihanyra panorámás földterület, kb. 80 m2 össz-szint alapterületű, természettel harmonizáló, komfortos, teljesen egyedi présház-nyaralóval eladó.

Az ingatlan kiválóan alkalmas aktív és inaktív kikapcsolódásra, regenerálódásra és heti újjászületésre. Az épületek természetes építőanyagok felhasználásával épültek, dominál a tégla, a kő, a fa és a nád.

A nádfedés erre alkalmas vékonyszálú és tömör sejtszerkezetű nádból készült. A nádfedés vízüveg impregnálással mérsékelten tűzálló, az épület tetején villámhárító látható. A képen a kétszintes présház-nyaraló egy hangulatos részlete látszik.

Elado-balatoni-panoramas-nyaralo

A szintén nádfedeles grillezőtől balra, a szőlő feldolgozására, a borok szakszerű kezelésére, tárolására különálló borpince épült. A földalatti építményben munkatér és bortárolók találhatók. Az ingatlan igazából mulatozásra lett kialakítva.

A kikapcsolódni vágyó a grillezőben süthet-főzhet, étkezhet, majd a borospincéből felhozott saját termésű borát ihatja. Külön pince van a fehér és külön pince a vörös boroknak. A hangulat emelkedésével a pince tetején kialakított teraszon akár táncolhat is. A mulatozás végén a főépületben nyugovóra térhet.

Elado-balatoni-panoramas-nyaralo

A hely olyan, hogy senkit nem zavar azzal, ha az éjszaka kellős közepén, hangosan beleénekli a nagyvilágba a "Kecskebéka fölmászott a fűzfára..." című közkedvelt Magyar nótát.

Elado-balatoni-panoramas-nyaralo

A szabadtéri sütésre-főzésre fedett, félig zárt grillező épült, melyet akár esőben is lehet használni. Mindent lehet itt sütni, főzni, amihez szabad tűz szükséges. Ilyen körülmények között igazán jó a grillezés, a bográcsozás és az étkezés.

Elado-balatoni-panoramas-nyaralo

A szabadtéri tevékenységekre alkalmas, kertben, napozásra-pihenésre szolgáló terasz is kiépítésre került, melyen tartózkodva a tihanyi panoráma látványa nyugtatgatja a szemlélőt.

A kellemes, felszálló, meleg légáramlatok igazi pihenőklímát biztosítanak. Ez a klíma, régről ismert. A térségben feltárt Avar és Római kori leletek bizonyítják, hogy már a Magyarok megérkezése előtt is kedvelt rész volt ez a térség.

Elado-balatoni-panoramas-nyaralo

A képen a nyaraló alaprajzi beosztása látható. A viszonylag új présház-nyaraló. Az alábbi helyiségeket foglalja magába. A földszinten: terasz, tornác, konyha,- étkező, előtér, nappali szoba a tetőtéri feljáró lépcsővel, fürdőszoba-WC, míg a tetőtérben: lakóelőtér, 2 hálószoba, közlekedő, fürdőszoba-WC helyiségek találhatók.

Elado-balatoni-panoramas-nyaralo

A képen az épületek láthatók.

Elado-balatoni-panoramas-nyaralo

A kép a grillezőből készült.

Elado-balatoni-panoramas-nyaralo  Elado-balatoni-panoramas-nyaralo

A csendben, nyugalomban, és a jó levegőn tökéletes pihenés, alvás esik a tetőtéri szobákban.

Elado-balatoni-panoramas-nyaralo

A tisztálkodásra modern, jól felszerelt fürdőszoba került kialakításra, mindkét szinten.

Elado-balatoni-panoramas-nyaralo  Elado-balatoni-panoramas-nyaralo 

A terület nagyobb része kordonos szőlővel van beültetve, mely ültetvényt a kelő naptól a nyugvó napig sok napsütés ér. A szüretelt fehér és vörös borszőlő cukorfoka magas, miáltal tüzes borok keletkeznek, a borivók nagy örömére. A képeken a vörösborok és fehérborok tárolására szolgáló külön-külön pince látható.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A szőlőn kívül, néhány gyümölcsfa is telepítésre került. A területet helyi lakos gondozza, aki távlatban is hajlandó erre, külön megállapodás szerint. A képeken a szőlőültetvény egy része és a szőlő feldolgozására szolgáló földalatti munkatér látszik.