Referencia ingatlan

Kód: ingatlan-referencia-Balaton-111 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Veteránnyaraló

Figyelem!

Az alábbi ingatlan eladása már nem aktuális, csupán referencia munkaként értékelendő!
 
(Balatoni villaépület, a ’60-as évek hangulatával eladó.)
 

elado-ingatlan-balaton 

Balaton déli partján, kedvelt településrészen, közel mindenhez (élelmiszerüzlet,- étterem,- strand,- vasútállomás,- buszmegálló kb. 400 méter), de mégsem zsúfolt partszakaszon, igazi balatoni hangulatú családi nyaraló, kis telekkel eladó! Az ingatlan nyaralás céljára alkalmas, a környék és a környezet biztosítja a nyaralni vágyók igényeit.

Az ingatlan autóval és vonattal is könnyen megközelíthető Budapest irányából. A teljesen hagyományos építésű, egyszerű épület, a verandájával, eszébe juttatja mindenkori tulajdonosának a ’60-as évek gondtalan világát, amikor ez a formás, arányos kis nyaraló megépült, és amelyben tulajdonosai, az eltelt 50 év alatt, sok boldog órát eltöltöttek. 

A hasonló korú nyaralók javarésze bontásra került, ezért a bájos nyaraló ma már ritkaságnak, ereklyének számít. A nyaraló felújítandó állapotban van. Ízlésesen felújítva, múltat idéző, takaros villaépület válhat belőle, melyet büszkén megmutathat ismerőseinek.

A felújítással bebizonyíthatja, hogy nem csak a kristálypalotáknak, mediterrán házaknak van helye a Balatonnál, hanem a meglévő értékek megmentésének is.  

elado-ingatlan-balaton 

A földszintes téglanyaraló az alábbi helyiségekből áll: lakószoba, hálószoba, fürdőszoba (ülőkád, mosdó, WC), főzőfülke, közlekedő, zárt veranda, szerszámkamra. A zárt veranda alatt pince van kialakítva, mely alkalmas kerékpár,- motorbicikli,- csónak tárolására. A kép a nyaraló alaprajzi beosztását ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton 

Az elkülönülésre, elhúzódásra alkalmas nyaraló kevés élőmunka ráfordítással és kis rezsiköltséggel fenntartható. A képeken a nyitható ablakokkal zárt, veranda látszik. A családi étkezések, poharazgatások is itt történnek.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton 

A képeken a lakószoba látható, két különböző pozícióból. A szobák színvonala nem luxus, de a nyári romantikázások céljaira megfelelőek. A szoba rendelkezik kéménnyel, ha szükséges, egyedi fűtésű kályha beköthető.

elado-ingatlan-balaton 

A kép a hálószobát ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton 

Közművek közül a vezetékes víz, villany, szennyvízcsatorna van bevezetve, gáz bevezethető. Melegvizet villanybojler biztosítja. A képen a fürdőszoba látszik.