Referencia ingatlan

Kód: ingatlan-referencia-Balaton-31 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Örök-panoráma a Balatonra

Figyelem!

Az alábbi ingatlan eladása már nem aktuális, csupán referencia munkaként értékelendő!
(Présház-nyaraló építésére alkalmas panorámás terület eladó!)
 

ref_3110_referencia_ingatlan_elado_balaton

Balaton-felvidéken, a Balatontól légvonalban  4,4 kilométerre, megközelítési úton mérve 7,4 kilométerre eladó egy 3216 m2 térmértékű földterület. A terület művelési ága szőlő és az alább vázolt gazdasági épület építhető rá.

Az épület a telek felső részére van engedélyezve, egyrészt innen legszebb a kilátás, másrészt a telek alsó részére már nem épülhet semmi, ezért az innen élvezhető panoráma elvehetetlen, tehát örök. Az ingatlan közterületről (murvával stabilizált földút) megközelíthető. Utcai közművek: vezetékes ivóvíz, villany.

A szomszédok egy része Magyar családok, de jó pár külföldi tulajdonos is van a környéken. Az ingatlan megvásárlásával és a gazdasági épület megépítésével megoldja balatoni nyaralását családjának, és a csendes szellős beépítésű környezetben a saját kikapcsolódását. Az ingatlan a Balaton-felvidéki Nemzeti Park területén helyezkedik el. A képen a panoráma látható.

ref_3120_referencia_ingatlan_elado_balaton

A képeken a tervezett gazdasági épület (présház-nyaraló) földszinti és tetőtéri alaprajza látszik. A keletkező szennyvizek ideiglenes tárolására zárt-szigetelt szennyvíztároló szolgál.

ref_3130_referencia_ingatlan_elado_balaton 

A képeken a tervezett épület homlokzatai láthatók.

Az alábbi videó a környéket és a környezetet mutatja be.