Eladó telek, föld

Kód: Zk-47 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Présház-nyaraló építésére alkalmas telek a Balaton-felvidéken eladó

(A telekről és a majdan megépítendő házból részben látható a Balaton.)
 

Elado-preshaz-nyaralo-Balaton-felvidek-szolo-preshaz-fold-pince 

A Balaton-felvidéken, a Balatontól kb. 5 kilométerre Felsőörsön 2094 m2 a tulajdoni lap szerint szőlő-kert és út megnevezésű ingatlan eladó. Az ingatlant aszfaltos úton lehet megközelíteni. Villany, vezetékes ivóvíz be van vezetve a területre. Az utcában állandó lakosok is laknak. A képen az ingatlanhoz vezető aszfaltozott út látható.

 Elado-preshaz-nyaralo-Balaton-felvidek-szolo-preshaz-fold-pince

A területre egy 7,80 m x 9,0 m külméretű, 3 szintes présház-nyaraló van tervezve, valamint egy zárt-szigetelt szennyvíztároló. A pince kb. 63,08 m2, helyiségei: 3 tároló, tüzelő tároló, közlekedő, raktár, borospince, kerti géptároló. A földszint kb. 46,16 m2, helyiségei: előtér, zuhanyozó, tartózkodó-étkező, főzőfülke. A tetőtér kb. 44,62 m2 (kb. 36,8 m2 nettó hasznos), helyiségei: közlekedő, 3 pihenő, fürdőszoba és erkély. A megtervezett építési engedélyt, kérésére meg tudjuk küldeni.

A Rizlingszilváni és a Tramini szőlőt tulajdonosa 2008 évben telepítette. A terület jelenleg is gondoztatva van, művelését ez az illető a továbbiakban is vállalja, külön megállapodás alapján. A képen a szőlősorok és a házhely látszik.

 Elado-preshaz-nyaralo-Balaton-felvidek-szolo-preshaz-fold-pince

A kép az ingatlannál készült.

 Elado-preshaz-nyaralo-Balaton-felvidek-szolo-preshaz-fold-pince

A terület végében található ez a kb. 9 m2-es téglaépítésű szerszámtároló, ami egyúttal menedéket ad az időjárás viszontagságai ellen.

Az érvényes építési engedéllyel rendelkező ingatlant nem kell közszemlére kifüggeszteni, így azonnal megvehető. Az ingatlan vételára 4,5 millió Forint. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gábornét a 06-30-218-0000 telefonszámon!


Megtekintési időpont
az alábbi űrlap segítségével is kérhető!


Az Ön neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

   Megjegyzés: