Telkek, földterületek

Kód: eladó-telek-Balaton-83 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Romantikus nomádkodás. A Balaton déli partján telek eladó

(Sátrazás, szalonnasütés a kertben.)
 

Balaton-deli-part-epítesi-telek-elado 

A Balaton déli partján, a strandtól 350 méterre eladó egy önálló, 844 m2 nagyságú, két oldalt bekerített, gyönyörű ősfás építési telek, vízzel, szennyvízzel, gázzal, villannyal. A telekre beépítési kötelezettség nincs.

Balaton-deli-part-epítesi-telek-elado 

Az ingatlan azoknak legjobb, akik egyelőre csak befektetnének egy későbbi építkezéshez, vagy kivárják, amíg a telkek árai emelkednek és akkor eladják. Addig azonban hasznosítható a telet. A kb. 2 – 3 hónapos szezon alatt, sátorozhat vagy lakókocsit használhat. A telek füves és nagy árnyékot adó fák vannak rajta, melyek alatt ideális a sátorozás.

Balaton-deli-part-epítesi-telek-elado 

A telken kívánatos bekeríteni a másik két mezsgyét, kiépíteni egy tábori zuhanyozót (állványra szerelt hordó), hogy a vizet a nap melegítse. Illemhelynek pedig megfelel a szokásos megoldás. A sütés-főzésre építeni lehetne egy tűzrakó helyet. A telken mindig található annyi rőzse, száraz faág, ami a tűzrakáshoz kell. A beépítetlen terület megnevezésű ingatlan irányára: 12 millió Forint. A részletekért hívja irodánkat a 06-30-218-0000 telefonszámon!