Házak, lakások

Kód: eladó-lakás-Siófok-344 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Ingatlanbefektetési lehetőség Siófokon

(2 x 6 = 12 egységes, sorházas, egész éves panzió eladó.)
 

elado-ingatlan-balaton

Siófokon, 1622 m2 telken, két épülettömbből álló összesen 12 egységes sorházas kialakítású, egész évben működtethető panzió eladó. Balaton kb. 4000 méter távolságra található. A befektetés abban merül ki, hogy a 12 lakás bérbeadása, folyamatos, nettó tőkeáramlást biztosít, ami vélhetőleg többet ér, mint a vételár kamathozadéka.

Magyarországon, a múlt rendszer, eladta a tanácsi bérlakások java részét, újakat pedig nem épít, pedig lenne rá igény. A befektetőnek abból kell kiindulni, hogy sokan nem tudnak, vagy nem is akarnak magántulajdonban lakni.

Így aztán a leendő bérlők, életük végéig bérlakásban élnek, ami számukra kedvező, mert nem kell bajlódniuk egy saját tulajdonú ház, karbantartási,- felújítási gondjaival. Nem is főznek. A főzés gondjait meghagyják azoknak, akik főfoglalkozásként másokra főznek. 

Ma, amikor 800 - 1100 Ft-ért 2 fogásos menüt adnak nem szabad főzni. A panzióval szemben (30 méter) étterem található. A befektető, az egész panziót, a vételt követően, egy erre alkalmas üzemeltetőnek bérbe adhatja, aki úgy hasznosítja, ahogy akarja. A képen a sorházas kialakítású panzió látható.

elado-ingatlan-balaton

Egy sorházi egység a két szinten összesen kb. 90 m2 alapterületű, melyben földszint és emelet található. A földszinten nappali,- konyha,- étkező és fürdőszoba (kád-mosdó-WC) van. A nappalihoz kapcsolódik a kb. 12 m2-es alapterületű terasz.

Az emeleten közlekedő, kettő szoba és fürdőszoba (zuhanyozó-mosdó-WC) van. Az emeleti egyik szobából kijárat van a kb. 6 m2-es erkélyre. Mindegyik sorházi egységhez tartozik egy gépkocsi beállóhely. A képeken a nappali,- konyha,- étkező látszik.

elado-ingatlan-balaton

A kép az étkező részt és az emeleti feljáró lépcsőt ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton

A képen a konyha látható.

elado-ingatlan-balaton

A lakrészek önálló közmű órákkal rendelkeznek. A fűtést és a melegvizet a saját gázkazán biztosítja. A képen a földszinti fürdőszoba látszik.

Tulajdonos a panziót elsősorban egyben kívánja eladni. Mivel a lakások önálló társasházi albetéten vannak, így külön-külön is eladók.  

Az egész évben üzemeltethető panzió cégvagyon, irányára 350 millió Forint. Az ár, az ÁFA-t nem tartalmazza. Minden további információért legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!