Házak, lakások

Kód: eladó-lakóház-Siófok-565 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Egész évben üzemeltethető 5 apartmanos, vízközeli lakóház Siófokon eladó

(A Balatontól kb. 250 méterre lévő lakóház, turisztikai szálláshely szolgáltatás, fizetővendéglátás céljára kiválóan alkalmas.)
 

elado-ingatlan-balaton

Siófok üdülőövezetében, a szabad strandtól kb. 250 méterre, 520 m2 térmértékű telken eladó egy 5 apartmanos fiatal (18 éves), modern lakóház. A szabadon megközelíthető partszakasz kb. 2600 méter hosszú, ahol ingyenesen lehet strandolni. Itt vannak különböző szolgáltatók, büfék és falatozók, stb. Jó a helyijáratos autóbusz közlekedés, hajóállomás kb. 1700 méter, vasútállomás, autóbusz állomás és a centrum kb. 2000 m távolságra található.

A kb. 160 m2 alapterületű földszinten kettő lakás és kazánház található.

Az egyik, kb. 80 m2-es lakás helyiségei: előtér, nappali,- konyha,- étkező, szoba, fürdőszoba (2 állásos mosdó, kád, WC, Piszoár) és közlekedő. A másik, kb. 80 m2-es lakás helyiségei: (előtér, nappali,- étkező, konyha, szoba, fürdőszoba (zuhanyozó-mosdó-WC) és közlekedő.

A lakások külön mérőórákkal rendelkeznek, a fűtés padlófűtés. A kazánházban van a 24 KW teljesítményű villanykazán, mely biztosítja a fűtést és a melegvizet. A közművek közül be van vezetve: a vezetékes ivóvíz, a villany (220 Volt háztartási és 380 Volt ipari áram) és a szennyvízcsatorna. Gázcsonk a telken belül van. Ki van építve a biztonsági kamera rendszer és a riasztó. 

A kb. 145 m2 alapterületű emeleten három lakás található.

Az emeleti szintet a külső fedett lépcsőházon át lehet megközelíteni. A lakások klimatizáltak, helyiségeik: előtér, nappali,- konyha,- étkező, szoba és fürdőszoba. Kettő szobából kijárat van a kb. 24 m2-es teraszra. 

Elhelyezkedésénél fogva egész éven át üzemeltethető, szállóvendégek, részére jól bérbe adható 5 apartmanos siófoki lakóház irányára 187 millió Forint. A forgalmi adatokról érdeklődő részére, a tulajdonos a személyes találkozás alkalmával ad tájékoztatást.

A szobakiadásból, lakás bérbeadásból régen is meg lehetett gazdagodni. Ez ma is így van.

Amennyiben Önt érdekli ez a pénzkereseti lehetőség és megnézné az ingatlant, a megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!