Nyaralók, üdülők

Kód: eladó-üdülő-Siófok-339 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Siófokon, befektetésre,- hasznosításra alkalmas üdülőpark eladó

 (Komplett üdülőpark, 26 db. sorházas üdülőegységgel eladó. Alkalmas szálláshely-szolgáltatásra, üdültetésre, bérlakás, szolgálati lakás, és darabonkénti értékesítés céljára.)
 

elado-ingatlan-balaton

Siófokon, a szabadon megközelíthető szabad strandtól kb. 950 méterre, eladó egy komplett üdülőpark. A 7462 m2-es tömör kerítéssel körbe kerített, parkosított területen 2 db szállásépület található, az egyik épületben 9 lakóegység, a másik épületben 17 lakóegység van, mindegyik külön-külön bejáratokkal. Az egységek egyforma kialakításúak (földszinten: nappali,- konyha étkezővel, közlekedő, illemhely, fürdőszoba, a tetőtérben: közlekedő és kettő hálószoba). A lakrészekben ideálisan 4 fő, maximum 6 fő helyezhető el.

Az üzletszerűen működtethető szálláshely szolgáltatás céljára alkalmas önálló rendeltetési egységeket télen-nyáron lehet használni, ugyanis minden egység földszintjén gázkonvektor biztosítja a meleget.  A két szállásépület összesen 26 lakóegységet foglal magába, befogadó képessége 4 - 5 - 6 fővel számolva 104 – 130 – 156 fő.

Tulajdonos az üdülőparkot egyben kívánja értékesíteni, ezért kiválóan megfelel olyan befektetőnek, aki ezt folyamatosan, minél nagyobb kihasználtsággal üzemelteteti és bevételt termel belőle. Ez megvalósítható, hiszen különböző cégek a dolgozók megtartása érdekében (szezonális munkavégzők) a dolgozók elszállásolására bérbe vesznek szobákat, vagy a dolgozóknak szolgálati lakás céljára, hosszabb időre is bérbe adható.

Most, hogy munkaerőhiány van, a dolgozót nem elég megtalálni, meg is kell tudni tartani, ehhez jó lehetőség ez a szálláshely-szolgáltatásra kialakított üdülőpark. A képen a 9 lakóegységes épület egy része látható.

elado-ingatlan-balaton

A képen a két épület és a pihenőkert látszik.

elado-ingatlan-balaton

Az első épületben van 9 lakóegység, kb. 773 m2 alapterülettel, a mögötte lévő épületben 17 lakóegység kb. 1123 m2 alapterülettel. A kép az üdülőparkot ábrázolja.

Az ingatlan cégvagyon, irányára 350 millió Forint mely összeg az ÁFA-t nem tartalmazza. Eladó egyben az egész, eladó egységenként, és egyszerre több egység is megvehető. Például cégek esetében a dolgozóik részére.

Amennyiben jelenlegi tulajdonos az épületeket társasházzá alakítja és albetétesíti az önálló részeket, ez esetben az üdülők egységenként kerülnek értékesítésre, ekkor azonban már nem ennyi lesz az ára, hanem magasabb. A kiadhatóságról,- a bevételekről,- költségekről,- a várható haszonról a tulajdonos szeretne személyesen nyilatkozni.

Vételi szándékkal rendelkező érdeklődők részére az ingatlan egyeztetett időpontban megtekinthető. Időpont egyeztetéshez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!