Eladó ház, lakás

Kód: La-289 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Siófokon, a Balatontól 840 méterre, lakás eladó

(A felújított lakásból látszik a Balaton és azonnal birtokba vehető.)
 

 Elado-siofok-Balaton-tegla-lakas-felujitott

Siófok kertvárosi részén, a centrumtól kb. 1500 méterre, a szabad strandtól kb. 840 méter távolságra lévő társasházban eladó egy 2 + félszobás társasházi öröklakás, beépíthető tetőtéri lehetőséggel. A lakás a társasház negyedik emeletén található, lift nincs, de ez nem is baj, ennyi napi testmozgás a lépcsőzéssel szükséges is az embernek. A fotó a lakás hálószobájából készült, távolban a Balaton.

 elado-ingatlan-balaton

A lakás kb. 65 m2 alapterületű, melyben: lakóelőtér, nappali szoba, közlekedő, kettő hálószoba, konyha, kamra, folyosó, külön helyiségben WC és fürdőszoba található. A nappali szobából ki lehet menni a kb. 5,49 m2 alapterületű fedett erkélyre, melyről kilátás nyílik a Balaton egy részére, illetve az egyik hálószobához is kapcsolódik a kb. 2,84 m2-es alapterületű erkély.

A lakás a tetőtér beépítésével bővíthető, itt egy szobát és fürdőszobát lehet kialakítani kb. 20 m2 alapterülettel. A képen az előszoba egy része látható.

 Elado-siofok-Balaton-tegla-lakas-felujitott

A képen a lakóelőtér és nappali szoba kapcsolata látszik.

 Elado-siofok-Balaton-tegla-lakas-felujitott

A kép a nappali szobához közvetlenül kapcsolódó fedett erkélyt ábrázolja.

 Elado-siofok-Balaton-tegla-lakas-felujitott

A képen a konyha látszik, melyből nyílik a kamra.

 Elado-siofok-Balaton-tegla-lakas-felujitott

A képen a lakóelőtér látszik, melyben az étkezés is megoldott, illetve ebből a helyiségből lehet felmenni a majdan kialakítandó tetőtérbe.

 Elado-siofok-Balaton-tegla-lakas-felujitott

A lakás minden közművel rendelkezik: vezetékes ivóvíz, villany, szennyvízcsatorna és vezetékes földgáz. Az összkomfortos lakás, radiátoros központi fűtésű. A fűtést és a használati melegvíz ellátást a turbó ventillációs kombi gázkazán biztosítja. Közös költség: 6630 Forint havonta. A kép a fürdőszobát ábrázolja.

 Elado-siofok-Balaton-tegla-lakas-felujitott  Elado-siofok-Balaton-tegla-lakas-felujitott

Az első képen a bejárati ajtó látszik, a második képen a gázkazán. A bejárati páncélajtó tűz- és betörés elleni védelemmel van ellátva, 12 pontos biztonsági zárral felszerelt, hő- és hangszigetelt. A külső homlokzati nyílászárók, hőszigetelt üvegezésű műanyag szerkezetek, redőnyökkel és szúnyoghálókkal felszerelve. A lakás helyiségei mázas kerámia lappal burkoltak.

 Elado-siofok-Balaton-tegla-lakas-felujitott

A tehermentes, felújított siófoki téglalakás vételára 22 millió Forint. A további információkért legyen szíves felhívni az értékesítéssel megbízott Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!


Megtekintési időpont
az alábbi űrlap segítségével is kérhető!


Az Ön neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

   Megjegyzés: