Telkek, földterületek

Kód: eladó-telek-Siófok-214 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Strandtól 1200 méterre építési/hobbi telek eladó

(Olcsó balatoni nyaralás, vagy befektetés.)
 
elado-ingatlan-balaton
 

Siófok üdülőövezetében 631 m2 térmértékű építési telek eladó. A telek jelenleg kissé elhanyagolt, a felesleges növényzettől meg kell tisztítani. Amúgy csendes, nyugodt helyen van, környezetében nyaralók, faházak találhatók. Étterem, élelmiszerbolt, vasútállomás, autóbuszmegálló kb. 1100 méter, a kulturált fizető strand kb. 1200 méter.

Rendezési Terv szerinti besorolása Üh-1 hétvégi házas üdülőövezet, mely szerint hétvégi házzal és lakóházzal is beépíthető, de egy telken legfeljebb 3 üdülőegységgel/lakóépülettel, 25 % beépíthetőséggel, 6 m építménymagassággal.

Az utcában lévő közművek: vezetékes ivóvíz, villany és szennyvízcsatorna, így ezek beköthetők.

Valójában nem szükséges építkezni. Készíteni kell egy jó alapot, leszigetelve tehet rá könnyűszerkezetes házat, rönkházat, faházat, vagy modern lakókocsit. Nyaralásra, kikapcsolódásra kiválóan alkalmas lehet ez a megoldás és nem is kerül annyiba, mintha belevágna egy építkezésbe.

Befektetésnek sem rossz, ha van egy telke a Balatonnál. A balatoni nyaralás megvalósítására alkalmas telek vételára 8,5 millió Forint. Minden további információért legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon.