Házak, lakások

Kód: eladó siófoki ingatlanok-594 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Strandtól 300 méterre Siófokon, lakóház eladó

(Fiatal lakóház Siófok nyaralóövezetében, zárt fedett verandával, kutya kifutóval, víztől 300 méterre eladó.)
 

elado-ingatlan-balaton

Siófok nyaralóövezetében, értékálló helyen, a szabadon megközelíthető szabad strand vizétől kb. 300 méterre eladó egy 1999-ben épült háromszintes, takaros lakóház. A vízpart közeli modern lakóház, még sokáig és vélhetően problémák nélkül fogja szolgálni új gazdáit, sok örömet, vidámságot és balatoni élményt nyújtva.

A lakóházat magasan kvalifikált építész tervezte, aki nagyon ismeri az emberi szükségleteket, ezért anyagában, szerkezetében, egy takaros jól használható lakóházat alkotott. A lakóház szép állapotban van, egy tisztasági festést követően azonnal költözhető és használható.

A kb. 150 nöl-es telek önálló helyrajzi számon van nyilvántartva, teljesen be van kerítve, összközműves. A telek nem nagy, ezért hamar lehet végezni a fűnyírással, kertápolással. Az utcai kerítésen 2 db kétszárnyú kapu van, egy közvetlenül a garázsba, egy pedig a kertbe való beközlekedést szolgálja, a gyalogosok a kiskaput használják. A kerti kétszárnyú kapu igény szerint automatizálható.

Szerkezetek: betonalapozás, tégla falazat külső hőszigeteléssel, Bramac betoncserép. Nyílászárók hőszigetelt üvegezésű műanyag ablakok, műanyag redőnyökkel. Az ablakpárkányok márvány burkolatúak.

A kert sarkában található egy kb. 10 m2-es téglaépítésű komfortos melléképület, víz és villany vételi lehetőséggel. Ki van benne építve egy illemhely és egy mosdó.

Az udvaron van egy ásott kút, melyből szivattyúval lehet öntöző vízhez jutni, ezzel lehet öntözni a növényeket. A parkosított kert végében van egy kb. 10 m x 2,0 m nagyságú, fémrácsos kutya kifutó, mely kényelmes és praktikus megoldás kistermetű kutyusok szabadon történő tartására. A képen az épület udvar felőli homlokzata látható.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A képeken, a lakóház szintenkénti alaprajzi elrendezése látszik.

elado-ingatlan-balaton

A pince kb. 46,50 m2 alapterületű, helyiségei: mosókonyha (kazánház) és garázs. Minden közmű be van vezetve, a vezetékes ivóvíz, a villany, a vezetékes földgáz és a szennyvízcsatorna. Kábel TV, kaputelefon és riasztó van. A kép a kb. 19,60 m2-es kazánházat ábrázolja, mely a terven mosókonyhaként van feltüntetve.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

Az első képen a Buderus kombi gázkazán látható, mely a központi fűtést és a melegvizet biztosítja, a második képen a központi porszívó és a vízlágyító berendezés látszik. Szintenként ki van építve a központi porszívó, melynek előnye a hatékony tisztítás, a csendes működés és a kevesebb fáradtság.

A megfelelő vízkezelési technológiák hozzájárulhatnak, hogy háztartási berendezései, a fűtési rendszer hatékonyabban, kevesebb energiával üzemeljen, és hogy az ideális minőségű víz kerüljön a fürdőszobánkba, a konyhánkba. Az egyre vastagabb vízkőréteg miatt csökken a berendezések élettartama, romlik a hatásfokuk, és drágább lesz az üzemeltetésük.

A vízkőkiválás a mosógépek, kávéfőzők, mosogatógépek és más háztartási készülékek mellett károsítja a szennyeződésekre érzékeny kerámia betétes csaptelepeket, a csővezetékeket, a bojlereket és kazánokat is. A kemény vízzel készített ételek kevéssé ízletesek, tusoláskor a kemény víz kellemetlen, viszkető érzést okozhat az érzékeny bőrűeknél. A vízlágyítóval előállított lágy víz esetében ezekkel a kellemetlenségekkel Önnek és családjának nem kell többé számolnia.

elado-ingatlan-balaton

A képen a kb. 26,70 m2-es garázs látszik a Hörmann típusú automatizálható garázskapuval.

elado-ingatlan-balaton

A földszint kb. 83,55 m2 alapterületű, helyiségei: szélfogó, lakótér, közlekedő, lépcsőház, fürdőszoba, hálószoba, konyha, kamra, veranda. A kép, a lakóház belépőjét (szélfogóját) ábrázolja, itt lehet az utcai ruhát-, cipőt levetni. 

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A képek a földszinti kb. 26,49 m2-es lakótérben készültek, mely egyúttal a család közösségi tere is. A központi fűtésen kívül ebben a helyiségben kiépítésre került a padlófűtés.

A kandalló a Nyugat-európai társadalmakban rendkívül elterjedt fűtőeszköz, szinte minden háztartásban találkozhatunk velük. Az utóbbi években kandallók hazánkban is egyre népszerűbbé váltak. A kandallóra mindig számíthat, ha nincs áram, elromlik a kazán, vagy elzárják a gázcsapot. Egy őszi, vagy tavaszi hideg napon biztosítja a kellemes meleget otthonában és nem kell elindítani a központi fűtést.

elado-ingatlan-balaton

A lakótér közvetlen kapcsolatban áll a kb. 14 m2 alapterületű, zárt, fedett verandával, ami funkcionálhat étkezőként, vagy télikertként. A verandából, az elhúzható tolóajtón keresztül ki lehet menni a kertbe, szemmel lehet tartani az udvaron játszó gyermekeket és a kifutóban lévő kutyusokat.

elado-ingatlan-balaton

A képen a kb. 12,11 m2-es konyha látható a kamrával. A konyhából át lehet menni a verandába, ahol nagyobb létszám esetén kényelmesen el lehet férni.

elado-ingatlan-balaton

Az ággyal szembeni falfelületen van egy mennyezetig érő beépített szekrény. A képen, a földszinti hálószoba látszik.

elado-ingatlan-balaton

Az előző hálószoba közvetlen szomszédságában van a fürdőszoba (kád,- mosdó,- zuhanyozó,-WC,- Bidé). A helyiségen van ablak, így a természetes szellőzés biztosított. A fűtés, a legpraktikusabb fűtési megoldással, a törölközőszárító radiátorral van megoldva. A kép a földszinti fürdőszobát ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A tetőtér kb. 58,57 m2 alapterületű, helyiségei: társalgó teakonyhával, 2 hálószoba, fürdőszoba, hálószoba fürdőszoba kapcsolattal (zuhanyozó,- mosdó,- WC). A képeken, a hálószoba és a csak hozzátartozó fürdőszoba látható.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

Mindegyik hálószoba erkélykapcsolatos. Az erkélyeket mélyen üvegezett erkélyajtókon lehet megközelíteni. A tetőtéri szobák padlóburkolatai laminált parketta. A képeken, a további kettő tetőtéri hálószoba látszik.

elado-ingatlan-balaton

Az előző két hálószobához tartozik a közös használatú fürdőszoba (zuhanyozó,- mosdó,- WC). Ezen a helyiségen is van ablak, így a szellőztetés megoldható.

A strand közeli, nappali + 4 szobás, 3 fürdőszobás igényesen kivitelezett, fiatal, kertes családi ház irányára 105 millió Forint. 

A tisztasági festést követően azonnal költözhető, használható. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!