Házak, lakások

Kód: eladó siófoki ingatlanok-596 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Siófokon, fiatal mediterrán ház, parkosított kerttel eladó

(Természetes környezetben, kényelmesen lakhat, nyaralhat, pihenhet Siófokon.)
 
elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton
 

Siófok frekventált részén, 700 m2 térmértékű beérett növényzetű, parkosított telken eladó egy mediterrán stílusú családi lakóház. A telken jó helye lehet a család kedvenc kutyusának, van hely szabadon futkosni.

Az ingatlanok telkein jobbára alig-alig vannak árnyékot adó fák, növények, de ezen a telken a megszokotthoz képest ritka, különleges növények vannak pld. örökzöld magnólia, kínai mamutfenyő, törpe gömb páfrányfenyő, Amerikai ámbrafa, tölgylevelű hortenzia, tuja sövény. A növényzet a fúrt kútból nyert vízzel van öntözve. A kertben több, különféle énekesmadár él.

A családias hangulatú, csendes utcában lévő lakóház élettere, az utcával ellentétes irányban, a ház mögötti, nyugodt, szeparált udvarban, a különleges növényzetű kert irányába van tájolva. A kertben lehetőség van grillezni, sütögetni, az árnyékos helyen a hintaágyban pihenni, olvasgatni, vagy a felállított fémvázas medencében fürdeni.

elado-ingatlan-balaton

Az eladó mediterrán házból, a képen látható szabad strandra (kb. 530 m) lehet menni fürdeni.

Bevásárlási lehetőség, patika, étterem kb. 1000 méteren belül megtalálható. Az ebéd elkészítésével nem kell az időt tölteni, mert nagyon közel van egy családias jellegű kis hotel, ahol házias ételeket készítenek, és ott lehet étkezni. 

elado-ingatlan-balaton

A földszint kb. 83,58 m2 alapterületű, a tetőtér kb. 82,26 m2 alapterületű. A lakóház nettó össz-szint alapterülete kb. 165,84 m2.

A lakóház 2001 évben épült, korszerű építőanyagokból, vasbeton gerendarács alapozással, Porotherm tégla falazattal, Eredeti, Olasz gyártású IONIA típusú mediterrán tetőcserép fedéssel. Külső befoglaló mérete kb. 10,08 m x 11,08 m. Külső nyílászárói hőszigetelt üvegezésű fa szerkezetűek. Az építkezés folyamatát tulajdonos fotókkal dokumentálta, melyet vevő részére szívesen megmutat. A képen, a lakóház alaprajzi beosztása látható.

elado-ingatlan-balaton

A  nappali sarkában beépítésre került egy vaskályha, időszakos fűtésmegoldásként jól használható.

elado-ingatlan-balaton

Minden közmű be van vezetve, a vezetékes ivóvíz, a villany földkábelen (220 Volt háztartási áram 1 x 25 Amper áramerősséggel), a szennyvízcsatorna és a vezetékes földgáz. Kábel TV, internet van. Radiátoros központi fűtés van kiépítve. A képen a földszinti fürdőszoba látszik.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A képek, a kb. 29,59 m2 alapterületű nappali szobában készültek.

A világos nappali, a nagy terasz ajtóival közvetlenül kapcsolódik a teraszhoz, azon át a kerthez. Ha a család összetétele olyan, hogy szükség lenne a földszinten egy plusz hálószobára, akkor a garázsból azt ki lehet alakítani, ugyanis a garázsban ki van építve a fűtés, a villany és a vízvezeték rendszer. A garázst az előszobából közvetlenül is meg lehet közelíteni.

elado-ingatlan-balaton

A kép, a konyhát ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton

A képen, a konyhához és nappalihoz közvetlenül kapcsolódó étkező látható, mely jelenleg hálószobaként funkcionál.

elado-ingatlan-balaton

Az emeletre felérkezve a nappali-étkezőbe érkezünk, melyből nyílik a három hálószoba, a fürdőszoba (kád-mosdó-WC) és konyha. A nappaliból ki lehet menni a kertre néző erkélyre. A képen, a kb. 30,30 m2-es nappali-étkező látszik. 

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

Kettő hálószobához kapcsolódik egy-egy franciaerkély, melyek az utca irányába néznek. A szobák a nagyméretű ablakoknak köszönhetően világosak. A képek, a hálószobákat ábrázolják.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

Az emeleti fürdőszoba (kád-mosdó-WC) berendezési tárgyai porcelán anyagúak, a padlóburkoló lapok Spanyol járólapok.

elado-ingatlan-balaton

A földszinti fürdőszobában kerültek elhelyezésre a gépészeti berendezések. Meleg vizet gázbojler állítja elő, a fűtést gázkazán.

Az új tulajdonosnak a lakóházban a szükséges apróbb karbantartási munkálatokat el kell végezni, pld. festés-mázolás, teraszburkolat cseréje, mert idővel felfagyásokat keletkeztek, ezekhez a munkákhoz tudunk ajánlani iparosokat. Amikor a füvesítés megtörtént a fű szép volt, de mára kissé „megkopott” ezért szükséges a fű megújítása, ezen munka elvégzéséhez is tudunk ajánlani kertész szakembert.

elado-ingatlan-balaton

A képen, a boldogan játszadozó kutyus és gazdája láthatók.

Miután a fenti munkák elkészültek, akkor a Vevőnek lesz egy mutatós szép háza, egy ragyogóan használható pihenőkerttel. A csekély forgalmú, zöld környezetben lévő lakóházban kellemesen lakhat, nyaralhat, dolgozhat és a szabad strand is csak pár perc sétára van.  

A ház emeleti zárható részét, jól fizető stabil bérlő lakja télen nyáron, aki hosszú távon továbbra is szívesen bérlő maradna. Természetesen, ha a Vevőnek üresen kell a ház, kiköltözik és bérel másik házat.

A mediterrán stílusú fiatal lakóház irányára napi információ, melyet konkrét érdeklődés esetén a tulajdonossal pontosítunk. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!