Nyaralók, üdülők

Kód: eladó-nyaraló-Siófok-351 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Kifogástalan állapotú faházas nyaraló Siófokon, strandtól 470 méterre eladó

(Pihenés, kikapcsolódás, környezetváltozás, strandolás.)
 

elado-ingatlan-balaton

Siófokon, gyermekbarát környezetben, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, 370 m2 térmértékű telken eladó egy „TATRANEC” típusú, kifogástalan állapotú, Csehszlovák faházas nyaraló. A strandig nem kell átmenni forgalmas úton, vasúton.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A kifogástalan állapotú nyaraló kiválóan alkalmas nyaralásra, nyaraltatásra. A strand kb. 470 méter, élelmiszerbolt-, zöldséges,- étterem-, fagylaltozó kb. 450 méter távolságra van. A faházas nyaralóban van főzési és tisztálkodási lehetőség. A képek, a főzőfülkét és a fürdőszobát ábrázolják.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A nyaraló csendes helyen található. Közművek közül: a vezetékes ivóvíz, villany, szennyvízcsatorna be van vezetve. A képeken, a nappali és a tetőtéri hálófülke látható.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A képeken a nyaraló utcai és udvari homlokzatai látszanak.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A nyaraló földszintjén: közlekedő, konyha, fürdőszoba, lakótér és fedett terasz található, a tetőtérben hálószoba és galéria van. A nyaraló kb. 43,62 m2 alapterületű. A lakótér összenyitható a terasszal. A teraszon asztal és székek is elférnek. A terasz fedett mivolta miatt esőzéskor is lehet itt tartózkodni. A képek a nyaraló alapozási-, földszinti-, és tetőtéri elrendezését ábrázolják.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A képeken a nyaraló részletes műszaki leírása olvasható.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A képeken a nyaraló műszaki leírásának folytatása olvasható.

Távlati lehetőségként a Rendezési Terv nem zárja ki a bővítési lehetőségét. Beépíthetőség, 25 %, építménymagasság 6 méter. 

A tehermentes, azonnal birtokba vehető, zöldövezeti, kikapcsolódásra, környezetváltozásra alkalmas faházas nyaraló irányára: 14,8 millió Forint. Minden ajánlatot meghallgatunk. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!