Nyaralók, üdülők

Kód: eladó-nyaraló-Siófok-291 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

80 méterre a Balaton vizétől, téliesített nyaraló eladó

(A téliesített nyaralót évszaktól függetlenül használhatja, bármikor élvezheti a Balaton által nyújtott élményeket.)
 

 Siofok-udulo-ovezet-elado-teliesitett-nyaralo-haz-telek-Balaton-vizparti

Siófok üdülőövezetében, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, külön bejáratú, szeparált, kétszintes nyaraló, 370 m2 telekhányaddal eladó. A nyaralót aszfaltos útról lehet megközelíteni, az utcában jellemzően nyaralóépületek találhatók.

A nyaraló vízközeli elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy bármikor fürödjön, szörfözzön, csónakázzon, horgásszon, hiszen a vízi eszközöket sem kell messzire cipelni, mert 80 méter megtétele után ott a Balaton.

A földszint helyiségei: előtér, nappali-konyha-étkező, zuhanyozó, illemhely. A tetőtér helyiségei: előtér, 3 hálószoba, fürdőszoba és illemhely. A két szint összesen kb. 70 m2 alapterületű. A kandalló fűtés mellett ki van építve a padlófűtés, így akár télen is lehet használni. Közművek: vezetékes ivóvíz, villany, vezetékes földgáz és szennyvízcsatorna. A ház karbantartott állapotú.

A vízközeli balatoni nyaraló vételára 40 millió Forint. Az ingatlant előre egyeztetett időpontban meg lehet tekinteni. Az időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!