Referencia ingatlan

Kód: ingatlan-referencia-Balaton-315 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Szemet gyönyörködtető, barátságos formájú lakóház eladó

 Figyelem!
 
Az alább ismertetésre kerülő ingatlan eladása már nem aktuális, csupán referencia munka szerepét tölti be. Az ingatlan fekvése szerinti település nevét és az irányárat szándékosan nem tüntettem fel.

 

(A jó ízléssel felújított lakóház emberi léptékű és jól esik ránézni.)
 

 Elado-csaladi-haz-nyaralo-Balaton

Sok ezer házat láttam, több százban jártam is és mégis, alig-alig találkoztam tökéletessel. Sajnos, mint mindenhol, a Balatonnál is, sok a korszerűtlen, rossz beosztású, ízléstelen, egyáltalán nem tetszetős ingatlan. Egy csinos ház, szép telekkel, ritka, mint a fehér holló. Most mégis egy ilyen ritka házat kínálok megvételre.  

A szemet gyönyörködtető, barátságos formájú, környezetbe simuló családi ház külön erénye, hogy nem törekszik az ég felé, csak földszintes, ezáltal nem kell lépcsőzni. Az élettér is ezen a szinten került kialakításra. A tető is úgy lett megépítve, hogy tulajdonosának ne legyen vele gondja idős korára.

Balaton déli partján, 801 m2 térmértékű, összközműves, teljesen bekerített, önálló helyrajzi számon nyilvántartott szépen parkosított telken eladó egy földszintes családi lakóház, garázzsal. Automata kapun lehet behajtani autóval a telekre, garázsba.

Az ingatlannak jó az M7 autópályához illetve a közúthoz való kapcsolata. A Balaton-part, a víz, kb. 20 perc séta. Ez oda vissza megfelel az orvosok által ajánlott napi 40 perc egészségügyi sétának.

 Elado-csaladi-haz-nyaralo-Balaton

A bejárat a fedett, de nyitott, teraszról nyílik. A lakóháznak két irányban van fedett terasza és mind a kettő biztosítja a kapcsolatot a kert és lakóház között, de védelmet nyújt tűző nap és eső esetén is a szabadban tartózkodóknak. A telek széles, kb. 21,3 m és a hátsókerten kívül oldalsó kert is van, ezért mindkét teraszról a szép növényzet látszik. A családi lakóház helyiségei: közlekedő, nappali szoba, fürdőszoba, 2 hálószoba, gardrób, konyha-étkező és 2 fedett terasz.

 Elado-csaladi-haz-nyaralo-Balaton

A kép a közlekedőt ábrázolja.

 Elado-csaladi-haz-nyaralo-Balaton

A képen a közlekedő látható egy másik irányból nézve.

 Elado-csaladi-haz-nyaralo-Balaton

A képen a nappali szoba látszik a terasz kijárattal.

 Elado-csaladi-haz-nyaralo-Balaton

A lakóház fűtése fatüzeléses kandalló által működtetett meleg levegős fűtés, függetlenül attól, hogy a gáz be van vezetve. A kandalló által felmelegített levegő kerül légtechnikai úton a helyiségekbe. A kép a nappali szobát ábrázolja a kandallóval.

 Elado-csaladi-haz-nyaralo-Balaton

A képen az egyik hálószoba látható a gardróbbal.

 Elado-csaladi-haz-nyaralo-Balaton

A képen a másik hálószoba látszik.

 Elado-csaladi-haz-nyaralo-Balaton

Közművek közül minden be van vezetve, a vezetékes ivóvíz, a villany, a szennyvízcsatorna és a vezetékes földgáz. Bekötésre került a Kábel TV és kiépítésre került a riasztórendszer. Az ajtó mögött van egy beépített szekrény, itt van elhelyezve az automata mosógép és a Vaillant vízmelegítő gázbojler. A kép a fürdőszobát ábrázolja.

 Elado-csaladi-haz-nyaralo-Balaton

 A képen a konyha látható az étkezővel.

 Elado-csaladi-haz-nyaralo-Balaton

A képen a konyha látszik a terasz kijárattal. A fedett teraszon akár étkezni is lehet.

 Elado-csaladi-haz-nyaralo-Balaton

Az épület szerkezetei: betonalap, főfalai hőszigetelt téglafalazatúak, vasbeton födém, vasbeton koszorú, vasbeton áthidalók, nyílászárói hőszigetelt 3 rétegű üvegezéssel ellátott műanyag ablakok műanyag redőnyökkel, szúnyoghálókkal ellátva, fa tetőszerkezeten hódfarkú kettős cserépfedés. A kép a lakóház udvari homlokzatát és a kert egy részletét ábrázolja.

 Elado-csaladi-haz-nyaralo-Balaton

A parkosított kertben szerszámtároló faház, pihenőrész és tűzrakóhely került kialakításra. A kertben a közlekedő utak fagyálló díszburkolatúak. Többféle különleges dísznövény, cserje és tuja került elültetésre. A növényzet locsolása külön vízóra által mért óráról történik. A képen a tűzrakóhely látható.

 Elado-csaladi-haz-nyaralo-Balaton

A képen a különálló garázs látszik. Itt tudja tárolni az autóját. Automatizált garázskapujához (2,35 m széles) egyenes út vezet a szintén automata kaputól.

 Elado-csaladi-haz-nyaralo-Balaton  Elado-csaladi-haz-nyaralo-Balaton

Az első kép a kikötő egy részét ábrázolja. Innen lehet elmenni, hajókázni. A második képen a szabad strand látható, itt lehet fürdeni.

A kényelmes, 4 fős család számára is alkalmas családi házat nyaralóként is használhatja.