Eladó ház, lakás

Kód: Lh-390 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )
Szuper panorámás családi lakóház, a Balaton északi partján eladó
(Ebben az ingatlanban mindenkor élvezheti a Balaton látványát.)
 

Elado-orokpanoramas-csaladi-haz-nyaralo-Balaton 

Balaton északi partján domboldalban, szép kilátással a tóra eladó egy régi építésű családi ház. Apáink, nagyapáink szintén az értékesebb részeket igyekeztek elfoglalni.

Az ilyen korú épületekről azt kell tudni, hogy rendkívül jó helyen vannak, érdemes rákölteni és a szép kilátás mindenért kárpótolni fogja leendő új gazdáját. A Balaton légvonalban kb. 440 méter, az egyik strand kb. 1000 méter, a másik strand kb. 1360 méter távolságra van az ingatlantól. A képen a családi ház utcája látszik a Balaton látványával.

 Elado-orokpanoramas-csaladi-haz-nyaralo-Balaton

A képen szintén a családi ház látható. 

Az épület külső befoglaló mérete kb. 10,0 m x11,5 m és teljesen felújítandó. Szerkezetei: betonalap, téglafalazat, vasbeton födém, fa tetőszerkezet, palafedés. 

A telek 1225 m2 nagyságú, benne fenyők és tuják találhatók. A közművek közül be van vezetve a vezetékes ivóvíz és a villany. A képződő szennyvíz tárolása megoldott. Gázvezeték van az utcában, mely szükség esetén bevezethető. Fűtés cserépkályhával megoldott, melegvizet villanybojler állítja elő. 

A szép helyen lévő, Balatonra panorámás családi ház irányára 27,9 millió Forint. A felújítást követően lesz egy örökpanorámás ingatlana a Balatonnál. A további részletekért legyen szíves felhívni Lőkös Gábornét a 06-30-218-0000 telefonszámon! 


Megtekintési időpont
az alábbi űrlap segítségével is kérhető!


Az Ön neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

   Megjegyzés: