Házak, lakások

Kód: eladó-lakóház-Bakony-598 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Csend, nyugalom, erdei levegő, lakható ház, élhető falu

(Ha egyszer látta ezt a vidéket, többé nem vágyik városba.)
 

elado-ingatlan-balaton

A képen az eladó, takaros kőház és környezete látható.

A Bakony-hegységben, természetvédelmi környezetben, káros környezeti hatásoktól mentes szép kis faluban, 629 m2 bekerített telken, két szobás családi lakóház eladó. A karbantartott házat fiatal házaspár lakja, akik hosszú távon továbbra is szívesen bérlők maradnának. Amennyiben Vevőnek üresen kell a ház, kiköltöznek és bérelnek másik házat a faluban.

elado-ingatlan-balaton

A település idegenforgalmi szempontból frekventált. A faluban lévő vendégházakat szívesen keresik fel az egész országból a természetkedvelő, pihenni vágyók. Az erdőkkel övezett település és környezete kiválóan alkalmas környezetváltozásra, aktív kikapcsolódásra, pihenésre.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

Az ember a zsúfolt, zajos nagyvárosból elmenekülve itt erdei környezetben pihenhet, kirándulhat, alkothat. A falu portái rendezettek, az emberek vendégszeretők, barátságosak.

A település rendelkezik az alapvető infrastrukturális ellátottságokkal, bevásárlási lehetőségek, orvos, gyógyszertár, védőnő, német nemzetiségi iskola, óvoda, faluház, könyvtár, éttermek, presszó, posta, kerékpárkölcsönző stb.

elado-ingatlan-balaton

A képen, a csendes kis utca látszik, háttérben az erdőkkel.

A falu és környéke kedvelt kirándulóhely, nagy gyalogtúrákat lehet tenni és lovagolni. A levegő tiszta, oxigéndús, a környező erdők növény- és állatvilága rendkívül gazdag, lehet gombát szedni, gyógynövényt gyűjteni. 

elado-ingatlan-balaton

A kép, a lakóházat ábrázolja az udvar felől nézve.

Közművek: vezetékes ivóvíz, villany, szennyvízcsatorna. 

A lakóházban ki van építve a radiátoros központi fűtés, mely a vízteres kandallóról működik. Meleg vizet a napkollektorok biztosítják. A konyhai tűzhelyet palackos gázról lehet használni. Az épület mögötti terület pihenőkert, benne különféle örökzöldekkel. 

elado-ingatlan-balaton

A képen, a lakóház alaprajzi elrendezése látszik.

A kb. 54,33 m2 alapterületű lakóház helyiségei: kettő szoba, konyha,- étkező és fürdőszoba. Ezen alapterületen felül kapcsolódik a házhoz a kb. 14,98 m2-es kazánház, valamint a kb. 4,27 m2-es fedett terasz és a másik kb. 16,33 m2-es fedett terasz.

Az épület szerkezetei: kő-tégla vegyes falazat, fafödém, cserépfedés. Nyílászárói hőszigetelt üvegezésű műanyag szerkezetek. 

Az erdei környezetben lévő lakóház ugyan nem nagy, de ez lehet előny is, ide nem dolgozni kell jönni, hanem pihenni, kikapcsolódni, vagy élhet hobbijának, kézműves tevékenységet végezhet, alkothat.

Az erdei környezetben lévő lakóház irányára napi információ, melyet konkrét érdeklődés esetén a tulajdonossal pontosítunk. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon.