Eladó ház, lakás

Kód: Lh-323 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

A túlélés lehetőségét magában-hordozó, öntözhető tanya, lakóház a Bakonyban eladó

(Az eladó öntözhető tanyán, és termőföldön minden megterem, van víz, villany, tüzelő, enni és innivaló. Az eladó tanya vagy farm gyakorlatilag önellátó. Birtokközpont kialakítására is alkalmas.)
 

elado-ingatlan-balaton

A teljes ingatlanból, a 6131 m2-es tanyát, mivel nem minősül termőföldnek, cég és külföldi személy is megvásárolhatja. A tanyát 800 méter hosszúságban murvával stabilizált földúton lehet megközelíteni. Szomszédok nincsenek. 

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton 

Ennek a tanyának legnagyobb előnye az, hogy van vízA kb. 160 éves főépület, szakszerűen teljesen fel lett újítva, korszerű anyagokkal 2009. évben. A kétszintes épület külmérete kb. 10 méter x 21 méter. Három lakrész került kialakításra, nettó kb. 300 m2 össz-szint alapterülettel. Szobák parkettásak, az egyéb helyiségek járólaposak.

A birtok fenntartásához (állatok gondozása, növénytermelés) szükséges gondnok, vagy gondnok házaspár az egyik lakrészben a tiszta, rendes, megbízható, esetleges személyzet itt tud lakni családostól.

A radiátoros központi fűtés a pincében lévő vegyes tüzelésű kazánról működik, de cserépkályhával és vaskályhával is lehet fűteni. A konyhai tűzhely palackos gázról működik. A lakóház rezsiköltsége gyakorlatilag nulla. A lakóépület, házi vízellátó,- házi szennyvízkezelő,- házi villamos energiatermelő berendezésről működik.

A lakóépület közvetlen környezete kerítéssel be van kerítve. Az istálló kb. 8 méter x 30 méter külméretű. Az állatokat villanypásztor, a tanyát őrző-védő kutyák őrzik. 

elado-ingatlan-balaton

A tanyát határoló tiszta vizű patak alkalmas állatok itatására, öntözésre. Ez utóbbi lehetővé teszi, nagy vízigényű növények termesztését. És mindez törvényesen, vízjogi engedély birtokában, 500 m3/hó mennyiségig. Itt mindig sok és jó minőségű víz van, melyet öntözésre és itatásra lehet használni. Egy hektár terület gravitációs módon öntözhető.

elado-ingatlan-balaton

A környéken lehetőség van további földterületek megvásárlására, mivel a környezetében nem nagybirtokok, hanem kisbirtokok vannak és tulajdonosaik magánszemélyek. 

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton 

A képeken az istálló és az udvar egy része látható.

Amennyiben természetes környezetben, egészségesen szeretne élni, állatokat tartva, saját termesztésű bio-terményeit fogyasztva, ne habozzon megragadni a kínált lehetőséget. Irányára: 85 millió Ft. Csak a ház ér ennyit földek nélkül. 

elado-ingatlan-balaton


Megtekintési időpont
az alábbi űrlap segítségével is kérhető!


Az Ön neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

   Megjegyzés: