Referencia ingatlan

Kód: ingatlan-referencia-Balaton-151 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Siófokon, a vasút és a vízpart között

Figyelem! 

Az alábbi lakás eladása már nem aktuális, csupán referencia munkaként értékelendő!
 
(Eladó egy földszintes, 1 + 2 fél szobás, színvonalas, új-építésű, társasházi öröklakás.)
 

Elado-Balatoni-vizparti-lakas-Siofok 

Siófokon, a vasút és a vízpart között, a strandtól kb. 300 méter távolságra 2009 évben épült, új társasházban 55,10 m2 alapterületű öröklakás eladó. Az ingatlan a belvárostól sincs messze (víztorony 600 m). Az újépítésű lakás kiválóan alkalmas állandó otthonnak és nyaralás céljára egyaránt.

Az ingatlan tulajdonosa kényelmesen lakhat a színvonalas új lakásban, nagyokat sétálhat a vízparti utcákban, élvezheti Siófok szolgáltatásait, programjait. Eladás tárgyát képezi az önálló albetéten nyilvántartott társasházi öröklakás a hozzátartozó közös tulajdonnal együtt. A társasház alapító okirata rendelkezik a lakás, valamint a közös tulajdon, a társas együttélés normáinak megfelelő, kulturált használatáról.

Ennek megfelelően, a lakók használhatják a közös tulajdonú kültéri fűthető úszómedencét, a grill sarkot, valamint az épületből és a kert felől is megközelíthető helyiségcsoportot: az infra-szaunát, a finn szaunát, a zuhanyozó- mosdó-WC-t és a jakuzzit. A társasház ügyes-bajos dolgait a közös képviselő, az ingatlan üzemeltetését, karbantartását állandó gondnok végzi. Közös költség 200 Ft/m2/hó. A képen az egyik siófoki strand látható.

Elado-Balatoni-vizparti-lakas-Siofok  Elado-Balatoni-vizparti-lakas-Siofok

A lakás bekerített, parkosított telken áll, melyet térfigyelő kamerarendszer véd. A lakás határoló falai téglából épültek, ablakai korszerű hőszigetelt üvegezésű műanyag nyílászárók, hő- és zajszigetelt műanyag redőnyökkel és szúnyoghálóval ellátott ablakok. A lakás mindig kellemes belső hőmérsékletét klíma berendezés biztosítja. A képeken a nappali szoba látszik két különböző nézetből.

Elado-Balatoni-vizparti-lakas-Siofok

A jó beosztású lakás a lakóépület földszintjén található, ezért nem kell lépcsőzni. A lakáson belül jól elkülönül az éjszakai és a nappali rendeltetésű helyiségcsoport. A nappal használatos helyiségek: amerikai konyha,- étkező,- nappali szoba,- terasz. A nappali szobához kapcsolódik a kényelmes terasz.

Az éjszaka használatos intim rész: közlekedő, fürdőszoba (zuhanyozó, mosdó, WC) és kettő hálószoba helyiségből áll. A hálószobákból úgy lehet megközelíteni a fürdőszobát, hogy a nappali helyiségcsoport használóit nem zavarja. Az egyik hálószobához franciaerkély kapcsolódik. A lakáshoz tartozik egy saját gépkocsi parkoló. 

Elado-Balatoni-vizparti-lakas-Siofok

A konyha, egy légtérben kapott helyet az étkezővel és a nappali szobával, így a háziasszony nincs kirekesztve a társasági életből. A modern beépített konyhabútor a lakás tartozéka. A képen a konyha látható.

Elado-Balatoni-vizparti-lakas-Siofok

A lakás helyiségei laminált parkettával és jó minőségű Olasz mázas kerámiával burkoltak. Falak színes festéssel vannak ellátva. A képen a lakás egyik hálószobája látszik.

Elado-Balatoni-vizparti-lakas-Siofok

A fürdőszoba levegőjének frissességéről automata-szellőztető berendezés gondoskodik. A burkolatok és berendezési tárgyak minőségi anyagok felhasználásával készültek. A lakás részben egyedi mérőkkel felszerelt közművel rendelkezik: vezetékes ivóvíz, villany, szennyvízcsatorna és vezetékes földgáz. Be van kötve riasztó, internet és a kábel TV. A fürdőszobában elhelyezett saját gázkazánjáról üzemeltetett központi fűtésű lakás télen-nyáron használható.

Elado-Balatoni-vizparti-lakas-Siofok