Referencia ingatlan

Kód: ingatlan-referencia-Balaton-91 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Új lakás, a vízparton eladó

Figyelem!

Az alábbi lakás eladása már nem aktuális, csupán referencia munkaként értékelendő!
 
(A vízparti téglalakásból szép kilátás nyílik a Balatonra.)
 

ref_9110_referencia_ingatlan_elado_balaton 

A Balaton déli partján, a vízparton, újépítésű, 1 + 2 félszobás, erkélyes téglalakás eladó. A társasházi öröklakás a négyemeletes lakóépület második emeletén helyezkedik el. A 2008 évben épült lakás legnagyobb értéke egyfelől az, hogy helyileg a kisgyermekes családok által kedvelt, gyorsan felmelegedő sekélyvizű, homokos-medrű, szabad strand közvetlen szomszédságában található, másfelől, hogy európai szintű, korszerű új anyagokból van megépítve, ezáltal várhatóan sokáig fogja szolgálni használóit problémák nélkül.

A lakáshoz tartozik a társasházi közös tulajdonból egy kb. 98,74 m2 térmértékű, közösen használt eszmei telekhányad. Szintén adásvétel tárgyát képezi az önálló helyrajzi számon nyilvántartott 2,53 m2 nettó alapterületű kizárólagosan használt tároló is. Gépjárművel, kerítésen belül az épület előtt, a lakáshoz tartozó parkolóban lehet parkolni.

A telekre automatizált kapun lehet behajtani. Az épületben lift működik, így nem jelent gondot az emeletek közötti közlekedés idősebb embereknek sem. A lakás értéke, itt ezen a helyen fokozatosan emelkedik a növekvő keresletnek és a csökkenő lehetőségeknek köszönhetően! A képen, a Balaton déli parti szabad strandja látható.

ref_9120_referencia_ingatlan_elado_balaton  ref_9130_referencia_ingatlan_elado_balaton 

A társasház, kerítéssel körbekerített kertje közvetlenül szomszédos a szabad stranddal, ahol több kilométer hosszú közvetlen vízkapcsolat áll a strandolni vágyók rendelkezésére. A szabad strand kb. 80 méter távolságra található a lakástól és a kertből a kapun lehet kimenni közvetlenül a vízhez. A nappaliból nyíló erkélyajtón ki lehet menni az árnyékolható teraszra, melyről szép kilátás élvezhető. A képeken a szabad strand látszik a kapuval, melyen át megközelíthető a Balaton, a második kép a lakás egyik ablakát ábrázolja, muskátlival.

ref_9140_referencia_ingatlan_elado_balaton 

A kb. 50 m2 nettó alapterületű lakás helyiségei: közlekedő, nappali szoba, főzőfülke, kettő félszoba, fürdőszoba, külön WC-kézmosó. Az előbbi alapterületen felül tartozik a lakáshoz egy kb. 8,88 m2 alapterületű dél- nyugati tájolású árnyékolható erkély. A lakás teljesen déli tájolású, így napos időben mindig besüt a nap a lakás valamelyik ablakán. A lakásnak három különböző égtáj felé néző nyílászárója van, melyeken át kereszthuzat létesíthető szellőztetéskor. A képen a lakás alaprajzi elrendezése látható.

ref_9150_referencia_ingatlan_elado_balaton 

A lakás bejárati ajtaján belépve először a közlekedőbe érkezünk. A közlekedőből lehet megközelíteni a lakás egyéb helyiségeinek nagy részét. A közlekedőben lévő beépített szekrény egyedi legyártású, mely sok használati dolog tárolására alkalmas. A képen a közlekedő látszik.

ref_9160_referencia_ingatlan_elado_balaton  ref_9170_referencia_ingatlan_elado_balaton 

Szobák padlóburkolatai laminált parkettával burkoltak a többi helyiség kerámia lap burkolatú. A tapétázott falak színes pasztell árnyalatú festékkel vannak festve, harmonizálva a szobák berendezéseihez. A lakás egyedi ízléssel kialakított úgy az alkalmazott színek, mint a felhasznált, kiváló minőségű anyagok tekintetében.

A dél-nyugati irányba tájolt erkély kettő árnyékolóval fedhető, ezáltal kellemesen lehet itt tartózkodni. A külső homlokzati nyílászárók hőszigetelt üvegezésű műanyag szerkezetek, szúnyoghálóval, redőnyökkel kerültek beépítésre. A képeken a terasz, és a nappali szoba egy részlete látszik a teraszajtóval. A képek a nappali szobát ábrázolják két külön pozícióból.

ref_9180_referencia_ingatlan_elado_balaton 

A nappali szobához kapcsolódik a főzőfülke, amely szükség esetén zárható a beépített tolóajtó segítségével. A beépített bútor egyedi legyártású, mennyezetig érő szekrény elemekkel, kihúzható polcokkal. A főzőfülke elegendő helyet biztosít a főzéshez, mely a legmodernebb berendezésekkel van felszerelve: kerámialapos tűzhely, elektromos sütő, kombinált hűtőszekrény, szagelszívó. A képen a modern konyha látható.

ref_9190_referencia_ingatlan_elado_balaton 

A lakás használhatóságát, több ötletes megoldás javítja. Ilyenek például az ajtókitámasztók a padlóburkolatban és az oldalfalakon, tolóajtó beépítése a konyha és a nappali szoba közé, szekrények belső polcrendszerének kihúzható polcos kialakítása, vezetékek rejtett módon való elvezetése, a szórakoztató elektronikai berendezések nagy részének elrejtése a bútorokba, stb. A képe a hálószoba látszik.

ref_91100_referencia_ingatlan_elado_balaton  ref_91110_referencia_ingatlan_elado_balaton 

A lakás az alábbi közművekkel rendelkezik: vezetékes ivóvíz, villany, vezetékes földgáz, szennyvízcsatorna, internet, kábel TV. Tulajdonosok tíz hónapja használják a lakást, télen-nyáron és összesen eddig 692 m3 gázt használtak fel. Ez nagyon kedvező, mivel kicsi a fűtési költség is. A szobákban szabályozható a hőmérséklet, a radiátorszelepek hőfokszabályozókkal vannak ellátva.

Külön almérő méri a vízfogyasztást, a gáz- és villanyfogyasztást egyedi mérőórák mérik. A fürdőszobában elhelyezésre került egy szekrény, amely alkalmas piperecikkek, törülközők tárolására. A fürdőszoba és a WC levegőjének frissességéről automata-szellőztető berendezés gondoskodik.

A lakás fűtése gáz központi fűtés, radiátorokkal. A lakás fűtését és melegvíz ellátását biztosító Sanuier Duval turbóventillációs gázkazán a WC helyiségben lett elhelyezve. Az illemhely akkora alapterületű, hogy az automata mosógép is ebben a helyiségben került elhelyezésre.

Közös költség havonta 9.160 Forint. A képek a fürdőszobát (zuhanyozó, mosdó) és a külön helyiségben lévő illemhelyet ábrázolják a turbóventillációs kazánnal.

Vevő az árban nem csak egy kb. 50 m2 nettó alapterületű öröklakást kap tárlóval, gépkocsi beálló hellyel, hanem a lakáshoz tartozó kb. 98,74 m2 térmértékű osztatlan közös, vízparti telekhányadot is.